מחקר- קנית עמוד בספר תורה

• הוסף לסימניות
קהל היעד לא יושב פה בפרוג, ובכל זאת אני עורכת את הסקר גם פה.

אם היו לך עכשיו שטרות מיותרים שהחלטת לתרום, מה יגרום לך להשתתף דווקא בכתיבת ספר תורה ע"י קנית אחד העמודים? ספר התורה ייכנס בע"ה ברוב עם לבית כנסת של רשת מוסדות תורניים שמחזיקים גם אברכים, ושמך יונצח לנצח נצחים.

(אני לא נותנת אפשרויות כדי לא לסגור את המוחות רק על המטרות שישכנעו אותי..).

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי לאחרונה שלעיתים מתארגנים קבוצות כדי לזכות בכתיבת ספר תורה שאחד הגדולים בדור הקודם אמר שאפשר גם בשותפות.

• הוסף לסימניות
אני חושב שמה שיכול להועיל בשכנוע של אנשים לתרום לזה, הוא יתר שקיפות שלא יווצר מצב שמוכרים אותו עמוד לכמה אנשים.
למשל, בעת קניית העמוד מודיעים לקונה איזה עמוד בדיוק נפל בחלקו (פרק ופסוקים), ולאחר הכתיבה יקבל תצלום מאותו עמוד.

• הוסף לסימניות
זה עדין מאפשר מכירה כפולה וד"ל

• הוסף לסימניות
אז לא.
אין מכירה כפולה והתורם אכן יקבל תעודה על העמוד שהוא קנה, וזה גם מה שצוין בפרוספקט. יש רעיונות נוספים?

• הוסף לסימניות
טוב, אז יש לי עוד רעיון. שכל תורם יהיה זכאי גם לכתוב פיזית מילה בספר התורה.

• הוסף לסימניות
אחד מגדולי ישראל גם השתתף בעמוד בספר תורה: האם תרצה להיות שותף בספר תורה של מרן ... ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל מיני;1249739:
הם ישתתפו בטקס ההכנסה כתורמים?

כן. בע"ה. קהל היעד הוא מסורתי עממי.

• הוסף לסימניות
אז לא.
אין מכירה כפולה והתורם אכן יקבל תעודה על העמוד שהוא קנה, וזה גם מה שצוין בפרוספקט. יש רעיונות נוספים?
כן.
לפרסם את העמודים שנקנו ולעילוי נשמת מי הם נתרמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה