כללי מחקתי בטעות תיקיה חשובה!!

• הוסף לסימניות
הצילו! מחקתי בטעות תיקיה חשובה מאוד מהמחשב. יש דרך להציל את המצב??
(עשיתי DELETE עם SHIFT )

• הוסף לסימניות
עשיתי וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
יש לקוות ששיחזור המערכת לא הייתה שגיאה פטאלית.
יש להשתמש בתוכנת שחזור, לדוגמא Recuva (העליתי היום בפורום).

אף פעם לא לבצע פעולות במחיצת הדיסק הקשיח של כתיבה העתקה וכו' בה מחקו בטעות!
שחזור המערכת מבצע כאלה, יש לקוות שזה לא השחית הכל.
גם הורדת קובץ מהאינטרנט בכלל זה, יש להוריד על דיסק או מחיצה אחרים.

• הוסף לסימניות
אנשים אתם מערבבים דברים דומים אבל שונים בתכלית יש הבדל בין דריסה של קובץ למחיקה.
1. דבר ראשון להבא לעולם אל תעשו שחזור מערכת!!!
אין שום סיבה לעשות שחזור הוא בסך הכל מתעסק עם המערכת ולא עם הקבצים הפרטים.
2. במקרה של מחיקה מהארדיסק.
דבר ראשון לבדוק בסל המיחזור בד"כ זה שם אם לא נעשה מחיקה קשה עם כפתור השיפט.
אם זה לא שם וזה נמחק מהראדיסק (למעט זכרון פלאש שיותר מסובך) עושים שחזור יחסית בקלות ע"י תוכנות שיחזור רבות הקיימות.
3. במקרה של דריסה ואך ורק במקרה כזה בווינדוס 7 יש את האפשרות שנתנה שעוזרת לשחזר את הגלגולים הקודמים של הקובץ.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי WIN XP, עשיתי את הטעות הפטאלית ועשיתי שחזור מערכת, נתתי את המחשב לטכנאי, והוא הצליח להציל לי רק חלק. יש לי קבצים חשובים שלא שוחזרו. יש עוד מה לעשות כדי להציל קבצים שנדרסו ונהרסו?

• הוסף לסימניות
לך באופן אישי כבר אין הרבה מה לעשות, אלא אם כן תרצי בסכום לא מבוטל לגשת למעבדת שחזור מיוחדת.
במקרה כזה, הייתי מייעצת לך לבינתיים לא לבצע שום פעולת שמירה או הורדה, אחרת הסיכויים למצוא את התיקיה שנמחקה פוחתים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה