מחקתי בטעות תיקיה מהקשיח יש סיכוי לשחזר

• פותח הנושא ....
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה היה יומרני מידי מה שכתבתי למעלה, למעשה לא הצלחתי עם הסריקות העמוקות ואני מנסה עם סריקה עמוקה בתוכנה active file recovery משום שהקבצים יצאו פגומים כנ"ל

• הוסף לסימניות
לא אני סגרתי, כי אמרת שתשיג מחבר
האם זה לא כך , האם עדיף להמשיך לעבוד?
אם כן אמשיך

• הוסף לסימניות
אני מניח שהכוונה לתוכן שנמחק.

• הוסף לסימניות
מה להשיג
עברתם לשפת קודים ?
הוא אמר שיוכל להשיג את הקבצים ממקום אחר (מחבר) ואמרתי לו שאם זה ממקום אחר חבל לי לעבוד קשה כל עוד שהחומרים זמינים
בכל אופן השיחה גלשה מהשליטה מרחוק והמסקנה היא כנ"ל שבגלל שנכתב על הקבצים, שחזור בתוכנה רגילה לא הצליח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמגיבים, אגב גם מה שאצליח להשיג מהחבר זה רק חלק מהחומר.

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס שאני לא מצליח לקרוא (מבקש אתחול) בדקתי והכרטיס תקין יש את כל המידע
ניסיתי עם כל התוכנות שהצעתם אבל כדי להוריד את התמונות למחשב נדרש חשבון PRO -( עולה 80 דולר) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה