תתייעץ בפורום תחומים.מישהו הצליח פעם לשחזר?
פניתי לגוגל.
www.prog.co.il
אני הצלחתי בעבר בפניה לגוגל,מישהו הצליח פעם לשחזר?
פניתי לגוגל.
מניסיוני בעבר, לא קובץ ששווה יותר מדי אבל קובץ ששווה בעבורי ובפנייה ל-'גוגל' טופל בזריזות וביעילותמישהו הצליח פעם לשחזר?
פניתי לגוגל.
נמחק אתמול ושלחתי מייד פנייהאני הצלחתי בעבר בפניה לגוגל,
לפני כמה זמן המסמך נמחק? ואיך פניתם לגוגל ומה הייתה תגובתם?
זה תלוי באיזה שפה חיפשת.יש לי מנוי והייתה לי רק אופציה של אימייל
ניסיתי עכשיו עם המנוי שלייש לי מנוי והייתה לי רק אופציה של אימייל
תודה רבהניסיתי עכשיו עם המנוי שלי
כתבתי את הבעיה שלך והוא נתן...
יעזור שאכתוב את התהליך?
תודה לכם ולכולםכמובן שהתכתבתי איתם באנגלית כן?
חבל על הזמן לחכות למענה בעברית.
כולנו ממתינים!נותר לי להמתין עד 48 שעות כדי לראות שזה באמת שוחזר.
נותר לי להמתין עד 48 שעות כדי לראות שזה באמת שוחזר.
מי אמר לך להמתין עד 48 שעותלצערי למרות שבגוגל הנציגים אמרו לי שבוצעה פעולת שיחזור אני עדיין לא רואה את הקבצים
מישהו ששוחזר לו יוכל להיזכר האם זה היה מייד או שחלפו יום או יומיים?
אני מחקתי פעם תיקייה עם המון חומר חשוב ויקר מאדלצערי למרות שבגוגל הנציגים אמרו לי שבוצעה פעולת שיחזור אני עדיין לא רואה את הקבצים
מישהו ששוחזר לו יוכל להיזכר האם זה היה מייד או שחלפו יום או יומיים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים