מחקתי קובץ חשוב ועכשיו אין לי שמע במחשב, עזרה בבקשה----

• הוסף לסימניות
השתמשתי בתוכנת CClear,
לרוקן קצת את העומס במחשב
הוא המליץ לי למחוק קבצים כפולים ואני אישרתי.
כמה דק' אח"כ אני מגלה שאין לי שמע במחשב (מחשב נייד)
מסתבר שמחק לי קבצים חשובים...

אפשר עזרה בבקשה??

• הוסף לסימניות
תפעיל את פותר הבעיות במחשב ותבחר את פותר הבעיות של השמע, אם זה לא עובד תכנס לאתר של החברה שייצרה את המחשב שלך, ותחפש את הדרייבר שאחרי על השמע, תוריד ותתקין.

חברת asus
לא הבנתי את מה להוריד.
יש לכם אולי אפשרות להביא קישור ישיר?
יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
הכי קל זה לעשות שחזור המערכת
ללחוץ על כפתור של ווינדוס לכתבו שחזור ולהמשיך לפי ההוראות

פיתרון ב'
ללחוץ על כפתור ווינדוס לחפש מנהל התקנים לראות אם ההתקן בצהוב, ולרשום את ההתקן הנדרש ולהוריש או להפעיל אותו

• הוסף לסימניות
חברת asus
לא הבנתי את מה להוריד.
יש לכם אולי אפשרות להביא קישור ישיר?
יעזור לי מאוד
תלחץ על מקש התחל, תכתוב מידע מערכת, ותעלה צילום מסך או שתכתוב את הדגם המדויק של המחשב שמופיע שם, ויהיה אפשר להביא קישור מדוייק לדרייבר המתאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה