מידע שימושי מחרוזות / שירי פסח חסידי

• הוסף לסימניות
באווירת הניקיונות הנמרצים לפסח
מחרוזות ושירי פסח חדשים וישנים,
חסידיים בעיקר
בבקשה הורדות, ולא לינקים.
תודה!

• הוסף לסימניות
@הכולבויניק
טוב, זו תקיית שירי פסח מהמחשב שלי.
מקווה שאין כאן בעיה של זכויות יוצרים.
אם יש - תעדכנו ונמחק.

• הוסף לסימניות
זו תקיית שירי פסח מהמחשב שלי.
מקווה שאין כאן בעיה של זכויות יוצרים.
אם יש - תעדכנו ונמחק.
אין באפשרות המנהלים לעבור על כל הקבצים שעולים, בפרט בתיקיות בדרייב / ג'מבו מייל וכדו'.

אם יש קבצים המוגנים בזכויות יוצרים, זו עבירה על החוק ועל כללי האתר.
האחריות מוטלת על המעלה את הקבצים.

• הוסף לסימניות
אין באפשרות המנהלים לעבור על כל הקבצים שעולים, בפרט בתיקיות בדרייב / ג'מבו מייל וכדו'.
טוב, אז אם מישהו מוצא משהו לא בסדר - שיעדכן.
אני פשוט לא יודע איך בודקים את זה.

• הוסף לסימניות
נראה בסדר מלמעלה (לא עברתי אחד אחד)
ושוב תודה
מי שיש לו עוד - נשמח שיעלה לטובת כולנו.

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי בפרוג תוכנה שחותכת שירים-
שלא צריך להוריד אותה למחשב
משהו פשוט וקל, ידידותי למשתמש.
מישהו מכיר?
יותר מאשמח שתעלו, כי אני לא מוצא תוכנה שלא צריך להוריד....
ויש לי בעיה להוריד למחשב (לא שלי).
תודה!

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי בפרוג תוכנה שחותכת שירים-
שלא צריך להוריד אותה למחשב
משהו פשוט וקל, ידידותי למשתמש.
מישהו מכיר?
יותר מאשמח שתעלו, כי אני לא מוצא תוכנה שלא צריך להוריד....
ויש לי בעיה להוריד למחשב (לא שלי).
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה