הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מחרוזת עדכנית וסוערת להורדה
drive.google.com
יש לי מחרוזת, אבל לא בטוח שכולה סוערת...אשמח לקבל מחרוזת עדכנית וסוערת להורדה
אם זה משהו עדכני אשמח לקבליש לי מחרוזת, אבל לא בטוח שכולה סוערת...
למה את מתכוונת עדכני?אם זה משהו עדכני אשמח לקבל
למה את מתכוונת עדכני?
www.prog.co.il
חסום בנטפריתחפשי פה:
פורים – Google Drive
drive.google.com
פתוח כרגעחסום בנטפרי
זה דרייב של "גיחצי שפומפה"חסום בנטפרי
חסום לי כרגעפתוח כרגע
נשמח לקבלאני ארגנתי לעצמי מחרוזת של שירים מוזרים ומצחיקים לפורים ואני אנסה עוד מעט להעלות את זה אם יהיה ביקוש.
במחרוזת יש את השירים הבאים:
ירקרק או אדמדם,
אין כמו במבה,
ממשלה חד פעמית,
אצא לי השוקה,
ומחרוזת שירי ברסלב. [בקהילה ה'מאד מרובעת בתוך עצמה' שאני חי, זה מוזר ומצחיק שיפעלו שירי ברסלב מקפיצים בבית... מתנצל מכל אלו שאצלם זה משהו רגיל בהחלט.]
יש לי משהו אחרביוטיוב יש מחרוזות של 2023 מטורפות אבל אין לי אפשרות להוריד משם
לא דחוף דווקא מהשנה אבל שירים עדכניים
אשמחיש לי משהו אחר
אם תרצי תכתבתי לי ואשלח
לכאן אפשר?הורדתי
לאן לשלוח?
גדול מידילכאן אפשר?
אין מילים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים