מחרוזת שירים

• הוסף לסימניות
ב"ה השגתי את השירים שאני צריכה בעזרת כמה אנשים מאד אדיבים פה!!!
יש מישהו שיודע להסביר לי איך אניעושה את זה כמחרוזת??? שלא תהיה הפסקה בין שיר לשיר?

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות את זה בפרמייר

• הוסף לסימניות
ואם אין לי פרמייר???
יש עוד דרך לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;591714:
ניסיתי, וכששמרתי הוא שומר את זה כסרט ולא כשיר..

שינית ת'הגדרות?

כי ניסיתי עכשיו וזה ייצא לי אותו לשמע WMA

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות רשימת השמעה במדיה פלייר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;592032:
מובי מייקר,ואז 'שמור כסרט'!

איך בדיוק באמת?
אני הייתי עושה את זה תמיד במובימייקר של WINDOWS XP, אבל עכשיו, ב- WINDOWS 7 אין אופציה של הוספת אודיו ללא וידאו. איך התגברת על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri012;592201:
איך בדיוק באמת?
אני הייתי עושה את זה תמיד במובימייקר של WINDOWS XP, אבל עכשיו, ב- WINDOWS 7 אין אופציה של הוספת אודיו ללא וידאו. איך התגברת על זה?

יש לי XP
ופשוט שמתי רק אודיו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;592240:
יש לי XP
ופשוט שמתי רק אודיו!

אהה,
אז כדאי שתכיני לך מראש את כל המחרוזות שתצטרכי עד מאה ועשרים, כי ברגע שתעברי ל-7, הלוקסוס ייעלם...

ואם בכל זאת מישהו יודע האם וכיצד אפשר לעבוד על אודיו בלבד במובי מייקר החדש, אשמח לשמוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה