מחריד, תמונות מהילד שנפצע שבוע שעבר בב"ב ממדורה תמימה

• הוסף לסימניות
מצמרררררר!
אני כולי מצומררת, שה' ישמור!
רפואה שלמה לילד, מסכן קטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;n4894074:
פורסם ע"י עיריית ב"ב
למנהלים היקרים שליט"א,
מצורפות תמונות הילד שנפצע ביער פוניבז' בב"ב ביום ב', ה' אייר השנה, ממשחקי מדורות, כאשר התפוצץ עליו K300 שנזרק לאש.
נא להפיץ בין התלמידים למען ישמעו ויראו!

לא מצליחה לפתוח את התמונה

• הוסף לסימניות
ישנו גם ההר ברחוב שמעיה למעלה.כל שנה עולה משם עשן מיתמר מראש חודש אייר והלאה.השנה אני לא יודעת אני כבר לא גרה באזור.אבל נראה לי מגוכח לבקש לתבוע את העירייה!
אגב פה בסיפור הסכנה היתה החומרי בעירה שהונחו שם,k300 שזה דבר שצריך לשמור שלא יהיה גם במדורה רגילה בלג בעומר

• הוסף לסימניות
שיהיה לכם ברור זה בכלל לא רק שם, ילדים משחקים באש חופשי!
נתקלתי לא אחת בקבוצות ילדים בגילאים לא קטנים שרק כשצרחתי עליהם זה עזר להפסיק אותם (אפילו הספיקו להזעיק כיבוי אש והם המשיכו אח"כ)
וההורים לא יודעים ולא שומעים, צריך להעביר את התמונות ולהפיץ בכל העיתונים ובכל מקום כדי שאנשים אולי סוף סוף יתעוררו ולא יקרו עוד אסונות ח"ו
שה' ישמור על כולנו וירפא את החולים מהרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה