- הוסף לסימניות
איזה מוצרים נכללו בבדיקה?ואני אומרת את זה אחרי בדיקה
איזה מוצרים נכללו בבדיקה?ואני אומרת את זה אחרי בדיקה
מעניין @איצ'ה קו המידע עשה שני בדיקות מקיפות ביותר [למעלה ממאתיים מוצרים] בשבועיים האחרונים יחד עם טסלר, ויצא שרמי לוי ואושר עד הזולים ביותר בבית שמאני לא יודעת מה איתכם אבל יש חסד הכי זולים בבית שמש בפעם מרמי לוי או אושר עד בפער ואני אומרת את זה אחרי בדיקה יש הרשים של 20% ויותר
כאחד שמשווה מחירים באופן קבוע - מדובר בשטויות והבלים!אני לא יודעת מה איתכם אבל יש חסד הכי זולים בבית שמש בפעם מרמי לוי או אושר עד בפער ואני אומרת את זה אחרי בדיקה יש הרשים של 20% ויותר
חסכת בגדול!!תלוי... ואני קניתי השבוע משהו במכולת ב8, כדי לגלות אחרי יומיים שביש חסד הוא נמכר ב4.9
קופיקס זה מותרותלמי שלא זוכר לפני 9 שנים שבכל פינת רחוב קמה חנות קופיקס
כחלק מהמאה סניפים שקמו בבני ברק סניף אחד נפתח ליד שלוימל'ה
ושלוימל'ה נלחץ אז הוא הוריד מחירים בשקל מקופיקס
ומה שקרה שאנשים הלכו לשלוימלה וקופיקס סגר
וכמובן ששלוימל'ה העלה מחירים כדי לפצות על התקופה
אז אנשים היו טיפשים במקום לקנות בקופיקס קנו בשקל פחות ועד היום משלמים שתים יותר
למסקנה תמיד צריך להסתכל רחוק וגם אם יהיה פחות נוח וקצת יותר יקר אבל בשביל שלעתיד יש חסד יהיו יותר זולים אז שווה להתאמץ
מכירה הרבה אברכים מי-ם שלוקחים בחזור מונית או סיטי קאר,אושר עד זה כמו שאמרו רק לבעלי רכבים
רואים את זה בפועל.יעלם ונעליים!
מנהל סניף אמר לי שניתנה הנחייה להפסיק להדפיס אריזות עם מחירים,
לדוג' מיץ ענבים גוד ,סוכר, לחם, וכדו'
חסכתי יותר, כי הייתי צריכה 4 יחידות מאותו מוצר.חסכת בגדול!!
הפרש 3.1 ש"ח
אני בטוח במליון אחוז
1) שאם היית הולך ליש חסד היית קונה יותר, וגם דברים שלא ממש חשבת לקנות, או היית קונה במכולת שכונתית
2) חסכת זמן, זמן=כסף
אני לומד עם אחיין שלו בכוללמסופר שפעם מישהו ראה את מנכ"ל 'נתיב החסד' יוצא מרכב שרד ואמר לו "הו, אתה ההוכחה שמחסד לא מפסידים"
![]()
![]()
![]()
כבר יותר משנה שאין ממותג.סוכר
גם בזה ירדו האחוזים.יש גם את הכרטיסים עם ההנחות ביש חסד שמוכרים בכל מיני מקומות.............
זה המטרה. שהאחים לא זוכר יקראו את זה וילחצו.17:25 - זירת החדשות
האם בקרוב נראה חרם בציבור החרדי על הרשת "יש חסד"?
https://newsupdates.click/t/images/66732df7d8c10d85174d.png
אותנטיצ'אט
מגיע לחדשות
ככה?ואושר עד היא הרשת היחידה שלא עושה משלוחים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //