ביקורת מחרימים את יש "חסד"

מצב
הנושא נעול.
אושר עד זה כמו שאמרו רק לבעלי רכבים
ויש חסד זול דרמטית משפע ברכת השם ....(כך לפי פירסום אאל"ט שראיתי בשבועיים האחרונים)
לא יודעת.
אני רואה באוטובוסים שעוברים ליד אושר עד ילדים שעולים עם עגלות עמוסות קניות...
הציבור החרדי בגדול נייח. אבל משפחות ברוכות ילדים מסתייעות בהם...

יש חסד כרגע במחירים מקבילים לשפע ברכת השם להוציא מבצע לפה ולשם... ככה לפחות לפי פריסייז.

גם בקריית הרצוג בבני ברק יש אותה בעיה אמנם לא יש חסד אבל רשת נתיב החסד
יש לרשת נתיב החסד 3 סניפים במרחק של 3/4 רחובות והם הכי חזקים
ואין תחרות והמחירים בשמיים
אז ב"ה שיש את אושר עד אבל זה קרוב לחלק מהשכונה
אבל יש כאלה שזה ממש רחוק והם אינם יכולים להגיע כי אם באוטובוס
לכן הם עדיין שולטים ואין להם מתחרים והם מרגישים בגובה

בקיצור יעשו עלינו קופה
לא משנה איזה רשת-יש/נתיב החסד וכדו'
הם שולטים
מכולת שכונתית יותר יקרה מסופר
זה הגיוני.

יש חסד העלו מחירים בקטע מפחיד.
הזיתים מתייקרים כל שבועיים בשקל נוסף (לפי חודש וחצי היה פחות מ10, עכשיו עומד על 12.5+)
וגם הכל.
לפחות ההפחתה במחירי הירקות (בכלל בארץ בשבוע האחרון. מחירים עונתיים כמובן) קצת פיצה על התייקרות מפחידה של סל הקניות
בושה

אני לא יודעת מה איתכם אבל יש חסד הכי זולים בבית שמש בפעם מרמי לוי או אושר עד בפער ואני אומרת את זה אחרי בדיקה יש הרשים של 20% ויותר
פריסייז טוען אחרת.
הם בפער יקרים יותר מאושר עד ורמי לוי.

אם מנהלי שופרסל חושבים את הציבור החרדי למטומטם ומנותק עד כדי כך.

ההשוואת מחירים משתנה בכל עיר
בירושלים יש את רמי לוי אושר עד ושערי רווחה
בנודיעין עילית יש רק את נטו חיסכון כמתחרים

אני חושב שמשנת יוסף נותן חיסכון של 30% בסל הקניות (אבל יש 2 הבדלים בסיסיים: מוגבל למוצרים מסוימים, ושעת קניה קבועה בשבוע)

לאן הגענו?
שהמחירים של משנת יוסף דומים למחירים של יש???
בלי לשלם שכירות, וצוות ומלאי וארנונה?
אולי שיעשו חרם עליהם קודם?
הם לא דומים
מארז שוקולד "עלית" (שייקרו מאד מחירים) עולה 2 שקל פחות
ממארז שוקולד "כרמית" ביש חסד.

לדעתי הקטנה...
לא אפקטיבי להחרים סופר שלם בגלל העלאת מחירים א לא לכולם יש תחליף לסופר אחר ב אין לנו ענין שיקנו בסופר אחר באותו חודש שגם שם המחירים גבוהים מאוד [לא מגיע להם פרס על כך] ג יהיה מאוד קשה לשכנע אנשים עם כזה חרם
הרבה יותר אפקטיבי ומעשי זה להתאגד נגד היצרניות מזון הגדולות כמו עלית ומחירי השוקולד המופקעים! או טמפו יפאורה וקוקה קולה על מחירי השתייה היקרים בעולם!
החרם צריך להתחיל ממותרות וממוצרים שאפשר להסתדר בלעדיהם כלל!!! לתקופה קצרה כמו שתייה מתוקה שוקולד ועוד ואחרי שהחרם יעבוד החברות יתחילו לפחד מהציבור ולא יעלו מחירים כ"כ בקלות!
לא צריך לקרוא לזה "חרם"
אנחנו פשוט קוראים לזה "מודעות".
וזה לבד מוציא את מנהלי שופרסל להכניס פה הרבה "דיס" ולהאבק .

מי שאין לו תחליף. ולא מעונין להדיר את רגליו מחנות שמייקרת מחירים בלי פרופורציה
שיקנה בה.

אנשים פה רק מיידעים ש...
אם הלכתם עד היום ליש חסד לעשות את הקניה השבועית והסיבה העיקרית היתה כי הוא זול - אין טעם.
יש סיכוי גבוה שבקניה במכולת מתחת לבית תצאו באותו מחיר בדיוק.
(ולא לא בכולם יעבוד למנהלי רשת שופרסל לספר לנו שאצלם יש קופה עצמית ולא קופאים איטייייית. במכולת קלאסית אף אחד לא עושה קניות ענקק . אנחנו יורדים כמה פעמים לקנות את החסר והתורות שם קצרים מהתור למכונת התשלום ביש חסד)
ואת הקניה החודשית - כדאי לערוך ברשתות זולות באמת.

מי שלמרות שהמכולת או המינימרקט השכונתי עולים כמו יש חסד - ולוקחים חצי מהזמן (עם. עם הקופאית) - רוצה ללכת דווקא ליש חסד . שיעשה את זה בשמחה ובטוב לבב.

ברור לי שאחרי הכתבה בגלובס וכל האשכולות פה על יש חסד
יש חסד יתחילו לפרסם בטירוף בעיתונות ובכל מדיה אפשרית
גם לזה צריך להתכונן...

ברור לי שאחרי הכתבה בגלובס וכל האשכולות פה על יש חסד
יש חסד יתחילו לפרסם בטירוף בעיתונות ובכל מדיה אפשרית
גם לזה צריך להתכונן...
ועם עוד קצת לחץ -
נזכה לראות בהתקפלות מפוארת במחירים או במבצעים חסרי תקדים.
בדיוק כמו אנג'ל שהתקפלו ובדיוק כמו שטראוס לאחר שגילו להם את היונים במפעלים...

מעניין שכל הצדיקים למיניהם שמחרימים עכשיו את יש חסד לא פצו פה על המחירים שעושקים בחנויות של רשתות בינוניות פערים של עשרות שקלים למוצר אני לא יביא דוגמאות ולא יציין שמות אבל כל אחד יודע שהם עובדים עלינו בעינים כאילו יש חסד זה החנות היקרה כמה שטויות ושקרים ומצטטים פה אתרים לא אמינים וגורמים נזק לציבור גדול כל כך, הסיבה היחידה שהם עושים את זה כי הם רוצים שיש חסד תסגור וככה כולנו נצטרך לקנות אצלם ולסחוט אותנו לא בשקלל אלא במאות שקלים מי שמשתף עם זה פעולה שידע לפחות שהוא מונע על ידי אותם גורמים בעלי החנויות הקטנות בינוניות שעושקים מחירים על ימין ועל שמאל

מעניין שכל הצדיקים למיניהם שמחרימים עכשיו את יש חסד לא פצו פה על המחירים שעושקים בחנויות של רשתות בינוניות פערים של עשרות שקלים למוצר אני לא יביא דוגמאות ולא יציין שמות אבל כל אחד יודע שהם עובדים עלינו בעינים כאילו יש חסד זה החנות היקרה כמה שטויות ושקרים ומצטטים פה אתרים לא אמינים וגורמים נזק לציבור גדול כל כך, הסיבה היחידה שהם עושים את זה כי הם רוצים שיש חסד תסגור וככה כולנו נצטרך לקנות אצלם ולסחוט אותנו לא בשקלל אלא במאות שקלים מי שמשתף עם זה פעולה שידע לפחות שהוא מונע על ידי אותם גורמים בעלי החנויות הקטנות בינוניות שעושקים מחירים על ימין ועל שמאל
אולי תגדיל עוד קצת את האותיות כדי לתת להם אפקט יותר חזק...
נו באמת, אין לאף אחד כזה אינטרס, האינטרס היחידי הוא לצאת מסופר עם חשבונית הגיונית...
אתה לא רציני...

לא צריך לקרוא לזה "חרם"
אנחנו פשוט קוראים לזה "מודעות".
וזה לבד מוציא את מנהלי שופרסל להכניס פה הרבה "דיס" ולהאבק .

מי שאין לו תחליף. ולא מעונין להדיר את רגליו מחנות שמייקרת מחירים בלי פרופורציה
שיקנה בה.

אנשים פה רק מיידעים ש...
אם הלכתם עד היום ליש חסד לעשות את הקניה השבועית והסיבה העיקרית היתה כי הוא זול - אין טעם.
יש סיכוי גבוה שבקניה במכולת מתחת לבית תצאו באותו מחיר בדיוק.
(ולא לא בכולם יעבוד למנהלי רשת שופרסל לספר לנו שאצלם יש קופה עצמית ולא קופאים איטייייית. במכולת קלאסית אף אחד לא עושה קניות ענקק . אנחנו יורדים כמה פעמים לקנות את החסר והתורות שם קצרים מהתור למכונת התשלום ביש חסד)
ואת הקניה החודשית - כדאי לערוך ברשתות זולות באמת.

מי שלמרות שהמכולת או המינימרקט השכונתי עולים כמו יש חסד - ולוקחים חצי מהזמן (עם. עם הקופאית) - רוצה ללכת דווקא ליש חסד . שיעשה את זה בשמחה ובטוב לבב.
מוזמן לערוך את הקניות בנתיב החסד ובר כל מעיין 2000 אהבת חסד שפע ברכת ה ועוד

אולי תגדיל עוד קצת את האותיות כדי לתת להם אפקט יותר חזק...
נו באמת, אין לאף אחד כזה אינטרס, האינטרס היחידי הוא לצאת מסופר עם חשבונית הגיונית...
אתה לא רציני...
מוזמן לערוך את הקניות בחנויות שציינתי למעלה

כולם פצו פה.
כולם יודעים שהמחירים של הרשתות האלו יקרים.
אין מישהו שנכנס אליהן כי הוא חושב שהן זולות.
הם "מוכרות" סיבות אחרות להכנס אליהן כמו מבחר גדול או קירבה לבית ברמת מכולת.
הם חנויות קטנות ובינוניות לא בקונספט של רשת דיסקאונט מוזלת.

ליש חסד היה שם זול יותר.
היא משנה את זה עכשיו
ומתקרבת באופן מבהיל למחירי החנויות הקטנות בינוניות.

ואתם נזעקים על זה שמיידעים את הציבור על זה.
כמו שיידעו את הציבור תמיד על יוקר אותן החנויות.
כך בדיוק מיידעים על מחירי יש חסד.

ובמיוחד מיידעים אנשים שיש חסד היא רשת מקבילה במחיריה לרשתות הקטנות בינוניות - ואינה "סופר" זול.

והקריאות להחרמה?
זה בשביל שהם לא יקבלו תאבון להמשיך לייקר מחירים עד שיהיו זהים לחלוטין למחירי החנויות הכי יקרות.

אתה גם מוזמן לערוך את הקניות בחנויות שציינתי למעלה
אתה מנהל דיון רציני או שסתם זורק סיסמאות

מה לא ברור לך?
יש חסד הייתה הכי זולה (או כמעט הכי זולה)
ופתאום משהו השתנה באופן דרמטי ולא פרופורציונלי(כך אני מרגיש וכמוני עוד רבים והתפרסמו נתונים גם לא מזמן....)

והחנות שהסיבה שנכנסו אליה היא בשם זה שהיא הכי זולה
כבר לא קיימת יותר לכאורה

החנויות שציינת למעלה מעולם לא התיימרו להיות כאלה ולכן אין עליהם טענות

אתה גם מוזמן לערוך את הקניות בחנויות שציינתי למעלה
תודה על ההזמנה, אך אני מעדיף לעשות את הקנייה שלי בצורה מרוכזת ברמי לוי ובאושר עד (חוץ מירקות/חלבי/ביצים שאני קונה במכולת השכונתית פעם בשבוע ביום שלישי אז הן המוצרים והן המחירים טובים פי כמה מכל רשתות השיווק).

אתה מוזמן לערוך את הקניות בנתיב החסד ובר כל מעיין 2000 אהבת חסד שפע ברכת ה ועוד
כל החנוית שהזכרת אינן ממתגות את עצמם כרשת דיסקאונט מוזלת.
אלא כמינימרקט/סופר שכונתי.
והמחירים בהתאם.

על שפע ברכת השם שמדגמים שערכתי בCHP - המחירים שלה ממש דומים למחירי יש חסד דהיום. עם כמה וכמה מוצרים זולים יותר.(לטובת שפע ברכת השם)
אז אם היא יקרה - אז יש חסד....
והוא עוד ממתג את עצמו כרשת סופרים מוזלת---

אומרים כן ליש חסד לא לחסרי אחריות
זה נראה כאילו המחרים הראשי כאן הוא מהחנות המתחרה
שמחכה לראות את יש סוגרת ואז להעלות מחירים ....
תכתוב מה שאתה רוצה רק פליזז תעבור על כל האשכול לפני זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה