מחר אין לימודים בביתר

• הוסף לסימניות
עפ"י המוקד העירוני.

• הוסף לסימניות
כבר בבוקר כשראיתי את כמות השלג היה לי ברור שלא יהיו לימודים

• הוסף לסימניות
ותחבורה בביתר יהיה? אוטובוסים לבית שמש למשל? מישו יודע?

• הוסף לסימניות
לא קיבלת הודעה טלפונית ממאיר רובינשטיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1147803:
לא קיבלת הודעה טלפונית ממאיר רובינשטיין?

עוד פוליטיקאי שמנסה לגלוש על הגל...

• הוסף לסימניות
לא!
הטלפונים שלי ללא קליטה.
אין לי תקשורת טלפונית.

• הוסף לסימניות
הוא הודיע שאין מחר לימודים בכל המוסדות בעיר, וכרגע אין תחבורה ציבורית, ואפשר להתעדכן בקשר לתחבורה הציבורית במס' 02-5807777 (עילית).
ועוד כמה אזהרות של סכנת החלקה וכו'.

• הוסף לסימניות
התחבורה לא תעבוד מחר בבוקר
אולי בהמשך היום (כנראה תלוי בקרח אם יפשיר)

• הוסף לסימניות
ציבי, מה את מתחמקת...:)
מחכים לתמונות השלג שלך
עוד זוכרים משנה שעברה...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1147813:
לא!
הטלפונים שלי ללא קליטה.
אין לי תקשורת טלפונית.

מחברת אורנג' אמרו לי שהם עובדים ע"ז ומקווים שעד הערב זה יסודר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה