- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;984315:וואו, ממש אהבתי את הרעיון!
יש למישהי עטיפה של פחית קולה? בקבוק קולה קטן?
אני יעבוד על זה, בעלי לא שותה XL
אז נלך על קולה עם הסלוגן של "טעם החיים...."
תפתחי את האתר של קוקה קולה
אולי תמצאי שם תמונה איכותית.
נכתב ע"י סטודנטית;984315:וואו, ממש אהבתי את הרעיון!
יש למישהי עטיפה של פחית קולה? בקבוק קולה קטן?
אני יעבוד על זה, בעלי לא שותה XL
אז נלך על קולה עם הסלוגן של "טעם החיים...."
נכתב ע"י gs;983749:ברוח הימים
אפשר להכין קצפת חלבית טעימה (ריצ'+חלב+שולקולד לבן חלבי), לצקת לכוסית עם מכסה, לצרף דובדבנים ולכתוב - צו גיוס ליחידת דובדבן - היחיד המובחרת
נכתב ע"י רותי בן שימ;984332:תפתחי את האתר של קוקה קולה
אולי תמצאי שם תמונה איכותית.
נכתב ע"י 3012;984559:תודה על ההשראה!
הכנתי "פרוזן יוגורט" מוקצף מקיווי קפוא וחלב. שמתי למעלה דובדבן.
וצירפתי את הטקסט שלהלן:
איך את מכינה פרוזן בבית? צריך מכונת גלידה?
נכתב ע"י מי;984684:סליחה שאני מנקצת....
זה לא יותר יפה להשאיר את בין כתלי הבית?
נכתב ע"י 3012;984587:מקפיאים קוביות של קיווי, בננה, תמרים, מנגו וכו'.
מוציאים מהמקפיא את ההרכב שמתחשק.
שמים בכלי יחד עם חלב וסוכר/סוכר וניל
מרסקים עם בלנדר מקל. (אצל ההורים שלי קנו חלבי במיוחד בשביל זה.)
ואם יש מקצפה חלבית, אז גם מקציפים.
בצורה נגישה ופשוטה זו עושים אצל ההורים שלי פרוזן יוגורט כמעט מדי יום...
כמובן שבאירועים חגיגיים יותר, משקיעים עוד קצת, ומוסיפים גלידה לתרכובת.
למדתי מהם. ואם תבואי אלי, תגלי את כל הבננות והקיווי שהזקינו בטרם עת ממלאים את המקפיא בצורת חתיכות הממתינות לגזר דינן. מומלץ! גם טעים, וגם בריא!
נכתב ע"י מי;984684:סליחה שאני מנקצת....
זה לא יותר יפה להשאיר את בין כתלי הבית?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1057280:לפחות אם יוסיפו רעיונות.
שההקפצה תהיה לתועלת
נכתב ע"י מילה בסלע;1057259:איך ידעתי שיהיה איזה... שיקפיץ את האשכול הזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים