- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1057282:הדליקו את האשכול רק בשביל לבדוק הבעל של מי עוד אברך.....![]()
אני דווקא בקטע של הבחורי ישיבות
נכתב ע"י דאלארס;1057282:הדליקו את האשכול רק בשביל לבדוק הבעל של מי עוד אברך.....![]()
נכתב ע"י אפרתה;1057476:שולחים מזוודה איכותית ובתוכה עוגיות מאפה בית, עסיסיות כאלה.
נכתב ע"י תלמידים;1057517:האמינו לי: אין טוב מזה! הרבה דברים אחרים עושים הרגשה טובה בעיקר למי ששלח...
זה הדור, עם ישיבע' בוחרים מדברים דרך הבטן (הגם שזה לא נשמע טוב).
תשאלו כל מארגן תוכנית לימוד ער"ש או ליל שישי ושבת - בישיבות ובבין הזמנים, תמיד יבואו כפול - אפילו אם יתנו מלגה חצי מהמקובל, או בכלל לא - רק בתנאי שיהיה "מלאאאא" אוכל.
נכתב ע"י תמי;1057823:זה בלי ספק, אבל רציתי גם משהו חמוד מהצד.
נכתב ע"י רותי בן שימ;1058040:אפשר לעשות את הרעיון של הפחית XL גם לבחורים.
אדרבה, הם אוהבים את זה מאוד.
וברכיבים אפשר לשים את כל בני המשפחה. זה מקסים בעיני.
כמובן לצד העוגיות,
שחוץ מלתת לבחורים טעם של בית, זה נותן להם מקום של כבוד בישיבה...
(אם לוקחים בחשבון בכמות העוגיות גם את כל החברים, לפחות אלה שבחדר)
ממש לא משהו מיוחד,נכתב ע"י הצלחה;1059844:מה כתבת להם בפתק שהמשגיח רצה לשמור לו מזה עותק?
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1059833:אתמול הבנים שלי התחילו את הזמן
בזכות האשכול הזה, כתבתי להם פתקים אישיים לכל אחד בצירוף ממתק, הגדול שלי (בן כמעט 9) כ"כ התלהב ורץ להראות את זה למשגיח.... (סוג חיידר שהמשגיח כמו חבר..) המשגיח התלהב וביקש לשמור את זה, אז הבן שלי אמר שגם הוא רוצה לשמור את זה... אז הם הגיעו לפשרה, והמשגיח צילם את זה לעצמו.![]()
![]()
![]()
נכתב ע"י אפרתה;1060238:להשראה
עוגה נחמדה לסיום מסכת לקראת סוף בינהזמנים
נכתב ע"י sarit_f;1059827:מקפיצה את האשכול החשוב הזה,
החלטתי לשלוח לבעלי לכולל מגש עוגיות, שיהנו גם כל האברכים
(בעלי נהנה להביא להם מהמטעמים של אשתו..)
חשבתי לעשות אלפחורס, גליליות ממולאות, ועוד סוג
יש למישהו המלצות / מתכון לעוגיות מפנקות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים