דרוש מידע מחר תאריך יג בחודש מישהו רוצה להיצטרף לי"ג?..

• הוסף לסימניות
@תרנגולת
גם אני מצטרפת
אם את מעוניינת אני יכולה לפתוח קו של תא הקולי המתקדם לצרף את מי שהצטרפה
ולצנטק בכל יום לתזכורת

• הוסף לסימניות
אז בואו תעשו קבוצה נוספת, יש פה כבר כמה שרוצים

• הוסף לסימניות
גם אני בכיף

• הוסף לסימניות
טוב אז אני לוקחת את עניין התזכורות לידיים
בעזרת ה' אקח מספר טלפון לשליחת צינטוק פעם / פעמים ביום- בוקר וערב
את המס' אקח בהודעה פרטית אין צורך לפרסם פה!
קבוצה 1

@תרנגולת
@תמר פלג
@צור ציור צורה
@פרי הארץ
@סמליל
@קוויק
@גביע האש
@הודיה יצחק
@גינדי
@studio-outline
@N-E-H-A-M-A
@ל.ק.י
@כעעע

קבוצה 2
@sol key
@אבישלום
@יעל!!!!!!!!!!!!!
@אולי734
@Chasin147
@RacheliArt
@כינור דוד studio

מי שרוצה לקבל צינטוק שתיתן לי 'שכוייח' כדי שאשלח לה הודעה פרטית לקבלת מס' לצירוף לקו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שעוד רוצה להצטרף לקבוצה 2 בשמחה
שתתייג אותי

• הוסף לסימניות
תכננתי להקדיש את היג למישהו שאני מכירה והוא היתארס!!!!!!!!!
עוד לפני הסגולה!!
אני אתפלל על מישהו אחר!!!
בשורות טובות לכולם
מזל טוב!!!!
איזה יופי
אשריך זכית לזכות אותנו

• הוסף לסימניות
בכל אופן עד מחר אני אצליח להשיג עוד ..

• הוסף לסימניות
אגב כרגע אין קו שאפשר להוציא דרכו מס' חדש

אז כל אחת שרוצה תזכורת שתעשה לאשכול הזה מעקב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה