מחשבות...

• הוסף לסימניות
הוא חושב #*$&@,
ואני חושבת:
איך העריכה/הצבעים?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• IMG_65662_ל.jpg
    IMG_65662_ל.jpg
    KB 110.9 · צפיות: 10
  • IMG_6564-+.jpg
    IMG_6564-+.jpg
    KB 130.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תמונות מקסימות ועריכה מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2087446:

תודה!

אשמח לקבל חוו"ד נוספות

• הוסף לסימניות
לספר בתמונה אדם חושב. הייתי מראה איך יושב וחושב וראשו בין ידיו. או לחילופין יד אחת על מצחו-ראשו כשיושב ליד שולחן וספר רכון לו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2087620:
לספר בתמונה אדם חושב. הייתי מראה איך יושב וחושב וראשו בין ידיו. או לחילופין יד אחת על מצחו-ראשו כשיושב ליד שולחן וספר רכון לו.

בהצלחה.

לא צילמתי את התמונה כדי להסביר מה זה אדם חושב.
זו פוזה ספונטנית שהילד נתן.
קראתי לאשכול "מחשבות" סתם כי זו האסוציאציה שזה העלה בעיניי.

אבל מה שבאמת רציתי זו חוו"ד מקצועית על העריכה...:)

• הוסף לסימניות
יופי של תמונות , עריכה מקסימה!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות, צבעים טובים.
הראשונה עוד יותר
קצת מפריע לי המירכוז

• הוסף לסימניות
כששואלים איך העריכה, צריך לדעת איך המקור, אבל איך שזה כך, זה מצויין, מצטרף להערת המירכוז.

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!!
אני מניחה שזה צולם בשקיעה כשהשמש מצד שמאל של המתוק ולכן היא משווה לצד השמאלי גוון קצת יותר חם
הייתי טיפונת מחממת סלקטיבית את הצד הימני של הפנים (או הפוך.. בקיצור מאזנת את הצבעים של שני חלקי הפנים)
תמונות מעולות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;2087985:
וואו מהמם!!
אני מניחה שזה צולם בשקיעה כשהשמש מצד שמאל של המתוק ולכן היא משווה לצד השמאלי גוון קצת יותר חם
הייתי טיפונת מחממת סלקטיבית את הצד הימני של הפנים (או הפוך.. בקיצור מאזנת את הצבעים של שני חלקי הפנים)
תמונות מעולות
דווקא אהבתי את קונטרס הגוונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2087446:

נכתב ע"י טירה;2087636:
יופי של תמונות , עריכה מקסימה!

נכתב ע"י דבורי ליברמן;2088030:
צבעים ועריכה מצוינים

תודה!

נכתב ע"י ויזואלי;2087856:
תמונות יפות, צבעים טובים.
הראשונה עוד יותר
קצת מפריע לי המירכוז
תודה!
הייתי צריכה לקחת את זה בחשבון מראש, קצת קשה לאחר מעשה לטפל במירכוז בתמונות קלוז-אפ- בכל אופן בתמונה השניה זה הלך, מצרפת אחרי קרופ. תודה:)

נכתב ע"י רבקי פרידמן;2087985:
וואו מהמם!!
תמונות מעולות
תודה!!
לגבי האיזון בין שני הצדדים צודקת.
באמת לא חשבתי על זה. תיקנתי לפי הערתך:).

צפה בקובץ המצורף 295759

נכתב ע"י צבי קלאר;2087993:
דווקא אהבתי את קונטרס הגוונים.
תודה, זה באמת נותן עניין אבל בכל זאת נראה לי יותר אותנטי לאחר התיקון...

תודה לכולם על התגובות המועילות
מעריכה את הזמן והמחשבה שהקדשתם לכך.

קבצים מצורפים

• IMG_6564_מ.jpg
    KB 660.3 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה