מחשב אחד לשני משתמשים בו זמנית

• הוסף לסימניות
אני באמצע לשדרג כיתתה מחשבים ונתקלתי בבעיה של מקום . הבנתי שקיימת אפשרות ברמת התוכנה להוסיף כרטיס מסך ולאפשר לשני משתמשים לעבוד בו זמנית על מחשב אחד האם יש למישהו נסיון בזה??? בעיקר לאור העובדה שאלו מחשבים למשחקים מתקדמים לילדים בני16-18 .
המחשבים הם ליבה כפולה (לא בדקתי תמיכה בVT) ו2 G זיכרון.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
ידעתי שיום אחד זה יבוא ולא תהא לי ברירה אלא לעבוד עם לינוקס!!!
טוב אז מאיפה מתחילים???
הורדתי אובונטו 11.10
איך אני מריץ קובץ ISO ??? ואיך עושים SYSPREP
למה הכל כל כך מסובך ??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;720466:
טוב אז מאיפה מתחילים???
הורדתי אובונטו 11.10
למה הכל כל כך מסובך ??
להריץ קובץ ISO

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;720466:
טוב אז מאיפה מתחילים???
הורדתי אובונטו 11.10
למה הכל כל כך מסובך ??

להתקין מקובץ ISO :
להוריד חינם Daemon Tools מכאן
http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
להתקין

לטעון את הקובץ ISO , להפעיל.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;721483:
להתקין מקובץ ISO :
להוריד חינם Daemon Tools מכאן
http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
להתקין

לטעון את הקובץ ISO , להפעיל.
ואז מה? אהווו זה מערכת הפעלה לא פריצה לאדובי/אוטודסק/כל חברה אחרת שתשים פה
טוב אז מאיפה מתחילים???
הורדתי אובונטו 11.10
למה הכל כל כך מסובך ??

צרוב לדיסק ותעלה אותו בבוט
תוכנית ההתקנה פשוטה ביותר (כמובן שים לב שאתה לא מתקין אותה על הכונן כולו ושולח את המחיצה של ווינדוס לנחלת העבר)

• הוסף לסימניות
התכוונתי איך עושים זאת באובונטו... אבל מסתבר שלא צריך את כל זה פשוט אובונטו מריץ ISO בלי כל תוספות וגם לגבי הSYSPREP הוא מיותר בלינוקס מכיון שאין SID אז פשוט מכפילים את הHDD כמות שהוא...
אגב userful דורש חומרה חיצונית שעולה כ70 יורו וחבל לי... אני עדיין מנסה תוך שימוש באפשרות אחרת של שימוש בשתי היציאות של הכרטיס מסך DVI VGA לשני מסכים שונים נשמע לי קצת יומרני אבל אולי ???
נ.ב להנהלת פרוג למה שלא תפתחו גם פורום לינוקס ותעזרו לאנשים לחסוך כמה שקלים על מערכת הפעלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

יפה אז כמו שאני מבין חוץ משם מחשב שצריך לשנות ידני כל השאר יכולים להשאר כמות שהם
mac יקבע לפי הכרטיס רשת של כל מחשב (זה לא על מכונה וירטואלית)
ip יתקבל מdhcp בראוטר
ורישיונות לא צריך..

• הוסף לסימניות
הסתבכתי.....
במהלך הניסיונות שלי ליצור מסכים נפרדים הייתי צריך לשנות איזה קובץ קריטי (כנראה) כמובן שגיביתי אותו לפני אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש האובונטו לא עולה...
יצרתי אובונטו LIVE על USB הפעלתי אותו אבל אין לי הרשאות לשנות בHDD כלום גם כשאני ROOT
מה עושים????

• הוסף לסימניות
עושה את מה שאתה רוצה עם chroot
לקצת יותר מידע על זה תרשום בקונסול
man chroot

בטח הקובץ שערכת היה X.org

• הוסף לסימניות
יכול להיות שכשהלייב על הUSB לא הגדרת שהוא ישמש כביכול כמחשב עצמאי ששומר לעצמו את המידע (תיקיית HOME וכו').
שנית, מתוך הלייב אתה כבר יכול להתקין את הרגיל ולנסות שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה