מחשב איטי - מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני עובדת על מחשב xp עם תוכנות אדובי, כבר שנה וחצי.
עד עכשיו הוא היה מהיר ותפקד נהדר.
בשבועות האחרונים הוא איטי מאד. כל פקודה עם "מחשבה עמוקה" , עד שהוא עובר מתוכנה לתוכנה וכדו'.
לא ידוע לי על משהו שהשתנה לאחרונה שיכול לגרום לתפקוד האיטי.
אם יש מישו שיכול לייעץ איך לעזור לו ולי - יבורך.
תודה.

• הוסף לסימניות
מוחקת טמפים?
את עובדת על פרימייר? אם כן המחשב שומר ב- C את כל הייבואים (גם לפרוייקטים קודמים) וזה שוקל די הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;529266:
מוחקת טמפים?
את עובדת על פרימייר? אם כן המחשב שומר ב- C את כל הייבואים (גם לפרוייקטים קודמים) וזה שוקל די הרבה.
וזה לא על חשבון קשור לביצועים, אלא א"כ נשאר בדיסק קשיח אחוזים נמוכים או פחות מכמה מאות MB.
כך שצריך לחפש סיבה אחרת. יש אנטיוירוס מעודכן? לנקות ע"י CClaner, להסיר תוכנות שמה בטולס>סטרטופ.

• הוסף לסימניות
מעניין, אצלי זה עוזר...
גם בהמרות של נרו ווז'ין זה עובד ככה.

• הוסף לסימניות
עני על שאלות הבאות:
1) מפרט מחשב מהוא המעבד כמות זיכרון נפח מחיצה של דיסק קשיח
2) איזה אנטי וירוס
3) ההתקיני את התוכנה הבאה
Autoruns for Windows v10.06
להורדה מהקישור הבא http://download.sysinternals.com/Files/Autoruns.zip

ותעלי את הדוח לפורום לעיון

• הוסף לסימניות
מבית מיקרוסופ אין צורך ברישיון
מנתחת את נתוני המחשב ומנפיקה דוח על כל התהליכים והמשאבים במערכת
לצורך מציאת הבעיות במערכת

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אני מנסה עצה עצה...
מקווה שיעזור.

• הוסף לסימניות
לפי הסדר
א. איחוי דיסק [ התחל עזרים כלי מערכת מאחה דיסק]
ב. כנסי ל"מחשב שלי" עימדי על הכונן של המערכת [כנראה C] קליק ימני -לרדת למאפינים -כלים- בדיקת שגיאות לסמן מה שצריך ולאשר את האפשרות להתחיל לאחר הפעלה מחדש -קחי בחשבון שברגע שתפעילי את המחשב מחדש הוא יעבוד כשלושת רבעי שעה ולא יתן לך להשתמש במחשב
ג. אנטי וירוס מעודכן אם אין לך אפשר "אוירה" חינמי או אווסט [למי שיש לו מקום, כי הוא אולי הכי טוב מהחינמיים אולם כבד] באווסט אפשר להריץ סריקה של בוטים זה גם לוקח זמן שבו אא לעבוד על המחשב אולם כדאי.
ד. להתקין סי קלינר
ה. להכנס לאאוטלוק ובעזרה ללחוץ על זיהוי ותיקון.

• הוסף לסימניות
נ.ב. איחוי רק לאחר סריקת דיסק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
עושה רושם שהמחשב חזר לאיתנו. בזכותכם. מקוה שיחזיק מעומד.
מה שעשיתי: ניקוי ואיחוי דיסק, בדיקת שגיאות (הבדיקה לקחה כ5 שעות...)
יש לי אנטי וירוס מעודכן והשתמשתי לאחרונה ב CClaner
מה העניין עם האאוטלוק? לא מצאתי את זה.
עדיין יש צורך להשתמש בתוכנה של microsoft?

• הוסף לסימניות
דרך אגב אני ממליץ על תוכנת malewarebytes לניקוי רוגלות שיש סיכוי גבוה שקיימות.

• הוסף לסימניות
לגבי האאוטלוק קליק על עזרה יפתח אפשרות זיהוי ותיקון וזה מתקן את כל האופיס
פופקו, אני די מאוכזב ממלאוורביטס יש לי אותה יותר משנה והיא לא מצאה חוץ משלושה קבועים [שחוזרים על עצמם בכל בדיקה] שום בעיה - לכאו' לא סביר שלא חדר איזה רוגלות בכל הזמן הזה

• הוסף לסימניות
התכונה זיהוי ותיקון שנכללה ב- Microsoft Office 2003 הוחלפה ב- 2007 Microsoft Office system בכלי 'אבחונים של Microsoft Office'. כלי חדש זה מספק יכולות בדיקה ותיקון מקיפות יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה