מחשב איטי

• הוסף לסימניות
הגירסה היא 1903
עדכונים אין לי אפשרות לבדוק כי הוא פשוט לא זז!!! :confused:
את התוכנות הנ"ל הרצתי במערכת חיצונית כאמור המסיבה הזו.
אז יש אפשרות לתקן את מערכת ההפעלה בלי שהחומר והתוכנות יימחקו, סוג של איפוס,
או שצריך לגבות את הכל ולפרמט?
תודה רבה!
יש איפוס מובנה בווינדוס 10אבל הוא גם מוחק את התוכנות.
אתה יכול לעשות שדרוג ווינדוס - אם תצרוב ווינדוס 10 גירסה 1909 על דיסק און קי תפתח אותו אחרי שהמחשב עולה ותעשה שדרוג. אם אני זוכר טוב זה אמור לעבוד.

בקשר לעדכונים אמרת שבסיף מוד זה עובד קצת יותר טוב אז אולי תנסה שם להגיע.
עוד ניסיון תעלה את המחשב תפתח מנהל משימות תלחץ על 'סייר ווינדוס' בימיני ו'עבור לפרטים' שם שוב תלחץ על EXPLORER בימיני ו'סיים תהליך' ותראה מה מצב הדיסק בלשונית הראשונה אם התחיל 'לנשום'. אם הוא השתחרר תוכל איכשהולעבוד עליו דרך 'משימה חדשה' ובעצם בנתיים להגיע למה שאתה צריך -עדכונים וכו'

• הוסף לסימניות
ללא קריאת תגובות קודמות,
תגבה את כל הקבצים ותחליף כונן לssd עם מערכת הפעלה חדשה.
הדרך היחידה למיטוב רציני.

• הוסף לסימניות
ללא קריאת תגובות קודמות,
תגבה את כל הקבצים ותחליף כונן לssd עם מערכת הפעלה חדשה.
הדרך היחידה למיטוב רציני.
צודק מאד, בפרט שזה לא הרבה כסף היום, זה יותר זול מזבל כמעט...

אבל לעניינך - אם יש לך גירסא 1903 אני מניח שהמחשב שלך עשה עדכון גירסא לאחרונה, אי לכך קיבלתי המון תלונות מאנשים שגירסת 1903 הגיעה דרך עדכון, ולא כהתקנה נקיה, היו המון תלונות על איטיות מחרידה, ואם נוסיף את מעט הזיכרון שיש לך ואת הדיסק הרגיל מתקבלתתוצאה עגומה למדיי.
בין אם אתה מחליט להחליף לSSD בין אם תשאר עם הדיסק שלך, אני ממליץ לפרמט אם זה אפשרי. בהתקנה נקיה לא היה את הבעיההזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה