מידע שימושי מחשב באושר עד

• הוסף לסימניות
אם כבר אושר עד
מברר על הטרמפןלינות שלהם האם זה כמו שמוכרים בשוק או משהו פחות טוב?
בעבר ביררתי. זה כמו מה שיש בשוק.
באיזה סניף יש כעת?

• הוסף לסימניות
מעבד חלש מאוד.
בטח לא למהירות שאנחנו רגילים היום.

• הוסף לסימניות
ככה? סיני? רק בגלל שאינך מכיר את החברה?

צ'וי זו חברה מעולה! המפרט הספציפי של המחשב הזה הוא יחסית חלש [לתוכנות], אבל החברה כשלעצמה, מצויינת.
יש לי טאבלט שלהם כבר 4 שנים. והוא עובד כמו טרקטור.

לצרכי מדיה, זה אמור להיות מחשב מעולה.
למעשה אני מכיר את החברה די טוב
וגם את המפרט אבל מה לעשות שבמחיר כזה אפשר להביא כזה מחשב של חברה קצת יותר מוכרת ואפילו נתונים יותר טובים
אולי יהיו אי אלו אנשים שלדעתי כן יסתפקו במחשב הזה אבל ברור שלא להמליץ בגלל שיש לי איזה מוצר שלהם והוא סבבה
ואם כבר אז כבר...(לא אישי)
תפסיקו להמליץ בלי לדעת נתונים מדוייקים של הלקוח ושל המוצר
אנשים משלמים מאות ואלפי שקלים על חשבון ההמלצות!

אח"כ פונים אנשים ומתחילים לשאול תגיד... אפשר לשדרג? המליצו לי באתר ואני מאוד לא מרוצה! תגיד וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
למעשה אני מכיר את החברה די טוב
וגם את המפרט אבל מה לעשות שבמחיר כזה אפשר להביא כזה מחשב של חברה קצת יותר מוכרת ואפילו נתונים יותר טובים
אולי יהיו אי אלו אנשים שלדעתי כן יסתפקו במחשב הזה אבל ברור שלא להמליץ בגלל שיש לי איזה מוצר שלהם והוא סבבה
ואם כבר אז כבר...(לא אישי)
תפסיקו להמליץ בלי לדעת נתונים מדוייקים של הלקוח ושל המוצר
אנשים משלמים מאות ואלפי שקלים על חשבון ההמלצות!

אח"כ פונים אנשים ומתחילים לשאול תגיד... אפשר לשדרג? המליצו לי באתר ואני מאוד לא מרוצה! תגיד וכו' וכו'
התכוונתי ל"סיני"... שזו פשוט דעה קדומה ולא רלוונטית.. אז תדעו, כיום, 'סיני' אין פירושו פחות טוב. אלא פחות יקר.. זו עובדה! להזכירכם: הוואי זה סיני. וואן-פלוס זה סיני. ועוד כהנה וכהנה חברות שלא נופלות מחברות הדגל הקיימות בשוק. [כמובן, לא כל 'סיני' הוא טוב.. אבל גם לא כל 'סיני' הוא גרוע].. ההכללה הזו, ובייחוד שכתוצאה מזו לצעוק "תפסיקו להמליץ וכו'", היא חסרת כל בסיס והגיון.

ההמלצה שלי עומדת בעינה, ואין בה כל דופי. ואדרבה, היא מאוד מתחשבת בנתונים המדוייקים וצרכיו של השואל.
כתבתי במפורש שהוא חלש לתוכנות, אבל מעולה למדיה. ואין בזה חולק. חוץ ממה שכתב @למדן וידען שכיון שיש לו רק SSD של 256GB, לכן כזיכרון איחסון, זה לא הרבה. מעבר לכך, לצרכים הנ"ל, הוא מחשב מעולה.

אגב, אין במחיר הזה, נייד עם מפרט כזה, וחברה כזו. שכח מזה!
מסך בגודל "14.1, זיכרון עבודה 8gb ראם, זיכרון אחסון 256 שממוקם על קשיח SSD, לא קיים ב780 ש"ח.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי התמונות המשפחתיות שימו לב שאין לו הרבה זיכרון אחסון.
לצרכי אינטרנט ואופיס ביתי לדעתי זה בסדר גמור
ככה? סיני? רק בגלל שאינך מכיר את החברה?

צ'וי זו חברה מעולה! המפרט הספציפי של המחשב הזה הוא יחסית חלש [לתוכנות], אבל החברה כשלעצמה, מצויינת.
יש לי טאבלט שלהם כבר 4 שנים. והוא עובד כמו טרקטור.

לצרכי מדיה, זה אמור להיות מחשב מעולה.

יש דיסק איכסון חיצוני.
השאלה היא האם יריץ מספיק טוב צפיה ממנו? האם תהיה צפיה נוחה גם בסרטונים און ליין?

• הוסף לסימניות
יש דיסק איכסון חיצוני.
השאלה היא האם יריץ מספיק טוב צפיה ממנו? האם תהיה צפיה נוחה גם בסרטונים און ליין?
ברור שכן. אין בכלל ספק. לצרכי מדיה, זה מחשב מעולה!
רק חשוב לציין, שהועלה לעיל לינק לבאנגוד, ב200 ש"ח פחות, כולל ביטוח מכס.

ולגבי האחריות, כלל לא בטוח שהאחריות שאושר עד נותנים טובה יותר מהאחריות של באנגוד...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברור שכן. אין בכלל ספק. לצרכי מדיה, זה מחשב מעולה!
רק חשוב לציין, שהועלה לעיל לינק לבאנגוד, ב200 ש"ח פחות, כולל ביטוח מכס.

ולגבי האחריות, כלל לא בטוח שהאחריות שאושר עד נותנים טובה יותר מהאחריות של באנגוד...
לא מכיר לגבי אחריות של באנגוד.
רק שבאושר עד המקלדת בעברית

• הוסף לסימניות
מדבקות בעלי אקספרס עולות בערך 2 שקל...
רק ציינתי.
לא כל אחד אוהב מדבקות, בזווית מסויימת גם אי אפשר לקרוא מה שכתוב שם בגלל השתקפות התאורה.

• הוסף לסימניות
התכוונתי ל"סיני"... שזו פשוט דעה קדומה ולא רלוונטית.. אז תדעו, כיום, 'סיני' אין פירושו פחות טוב. אלא פחות יקר.. זו עובדה! להזכירכם: הוואי זה סיני. וואן-פלוס זה סיני. ועוד כהנה וכהנה חברות שלא נופלות מחברות הדגל הקיימות בשוק. [כמובן, לא כל 'סיני' הוא טוב.. אבל גם לא כל 'סיני' הוא גרוע].. ההכללה הזו, ובייחוד שכתוצאה מזו לצעוק "תפסיקו להמליץ וכו'", היא חסרת כל בסיס והגיון.

ההמלצה שלי עומדת בעינה, ואין בה כל דופי. ואדרבה, היא מאוד מתחשבת בנתונים המדוייקים וצרכיו של השואל.
כתבתי במפורש שהוא חלש לתוכנות, אבל מעולה למדיה. ואין בזה חולק. חוץ ממה שכתב @למדן וידען שכיון שיש לו רק SSD של 256GB, לכן כזיכרון איחסון, זה לא הרבה. מעבר לכך, לצרכים הנ"ל, הוא מחשב מעולה.

אגב, אין במחיר הזה, נייד עם מפרט כזה, וחברה כזו. שכח מזה!
מסך בגודל "14.1, זיכרון עבודה 8gb ראם, זיכרון אחסון 256 שממוקם על קשיח SSD, לא קיים ב780 ש"ח.
מסך וזכרון זה לא הכל,
המעבד מאוד חלש ובהתאם יהיו הביצועים.

• הוסף לסימניות
מסך וזכרון זה לא הכל,
המעבד מאוד חלש ובהתאם יהיו הביצועים.
היא רוצה קצת לשמוע מוזיקה ולראות סרטים..
על איזה ביצועים אתה מדבר?

• הוסף לסימניות
סרטים למשל צורכים ביצועים טובים, במיוחד אם הם באיכות מלאה כמו שהרבה מהם היום.
גלישה למשל עם הרבה טאבים פתוחים תהיה לא מהירה.

• הוסף לסימניות
מנסיום עם טאבלט-מחשב שלהם, למחשב שני-גיבוי הוא מצויין!
למחשב ראשי הייתי ממליץ על מחשב נייד יותר רציני מאמזון.

• הוסף לסימניות
נכון, יש מחשב נייח איכותי.
אבל הצלחתי להתבלבל לגמרי, כי עכשיו ראיתי פרסומות על עוד מחשבים במחירים כאלו,
חברות טובות יותר, אז אולי הם עדיפים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....