מחשב ביתי סטנדרטי - איפה מומלץ לקנות?

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב הביתי שלי קרס סופית [לאחר 4 שנים מוצלחות...]
ואני מעוניינת לקנות חדש
המחשב משמש לפעילות באופיס, גלישה, ומעט פוטושופ.
אני לא צריכה משהו מאד מקצועי,
אלא משהו טוב וזול.
היכן מומלץ לקנות? חנות או טכנאי? ואיזה?
אשמח לשמוע המלצות. בירושלים.

ואם יש לכם עוד כמה טיפים חשובים על הדרך, אשמח.

תודה מראש. :)

• הוסף לסימניות
ירושלמים,
איפה אתם קונים מחשב?
על מי אתם ממליצים?

דעתכם חשובה לנו...

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת לקנות באיבורי.
יש עליהם הרבה תלונות, אני יודעת.
אני אישית קניתי כמה וכמה פעמים, וכל פעם שהיתה בעיה הם תיקנו בלי לעשות בעיות בכלל.
הם נתנו שרות בסדר גמור!
וכמובן... הם זולים...

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו אמין וזול.
לפרטים פנו למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח לתת שירות מכירה שדרוג תיקונים באיזור ירושלים, וגם המלצות ב"ה יש בשפע....
אפשר לפנות למייל או לטלפון למטה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;943430:
אני הייתי הולכת לקנות באיבורי.
יש עליהם הרבה תלונות, אני יודעת.
אני אישית קניתי כמה וכמה פעמים, וכל פעם שהיתה בעיה הם תיקנו בלי לעשות בעיות בכלל.
הם נתנו שרות בסדר גמור!
וכמובן... הם זולים...

אייבורי אכן זולים אבל תשאלו כל מי שקנה שם יותר מ5 פעמים כמה פעמים נתקל ביחס מזלזל כמה פעמים חיכה בתור שעה לקבל שירות ,
חוץ מזה שהכל טוב ויפה אם אתם מבינים במחשבים ויכולים להסתדר בלי תמיכה והתאמה אישית של המחשב שלכם,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה