מחשב ביתי

• הוסף לסימניות
במחשב ביתי יש צורך ביותר מ4G RAM?
הציעו לי מחשב עם 8 וזה מייקר את הענין. שווה להשקיע?

תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
לאיזה שימוש? סתם גלישה באינטרנט וכאלו? 4GB נשמע בסדר גמור.

עד כמה שאני מכיר, מחירים של זכרון פנימי לא כאלו בשמיים. תמיד אפשר לקחת 4 ומקסימום להוסיף אח"כ.

תתחדש/י!

בברכה,

אריה.

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל חברה.

נכתב ע"י segalarye;2325871:
עד כמה שאני מכיר, מחירים של זכרון פנימי לא כאלו בשמיים. תמיד אפשר לקחת 4 ומקסימום להוסיף אח"כ.

המוכר מציע את המחשב ב-2100 שח, ומחיפוש בzap טווח המחירים למחשב הזה הוא 1500-1700 כשההבדל הוא בזיכרון הram. מה שכן המוכר נותן התקנה של WIN10 PRO עם OFFICE2016 ואנטיוירוס נוד32 של ESET עם רשיון ל2 שנים.
ההפרש מצדיק את עצמו?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ההפרש כשלעצמו מצדיק את ההבדל.
לגבי ה RAM אני חושב שגם לשימוש בסיסי בימינו צריך 8 , הכמות שהדפדפן לוקח היא גדולה מאוד, חבל לקחת 4

• הוסף לסימניות
רק שצריך לשים לב ש ddr 4 דורש גם לוח מעט יותר יקר.

אני לא אוהב לקנות באייבורי

• הוסף לסימניות
DDR3 אותו סדר גודל של מחיר.
אפשר גם בחנות אחרת..

• הוסף לסימניות
כפי שנאמר מעלי, ההפרש מוצדק אם לוקחים בחשבון את כל מה שאת מקבלת בנוסף.

אם לשפוט לפי המחירים שאנשים ציינו כאן, 4GB נוספים עולים באזור ה-200 ש"ח. (זה מסתדר גם עם המחירים בזאפ.) היא רוצה שקט נפשי? שתרכוש 8 ג'יגה. לא בטוחים שיש בזה צורך? יכולה תמיד לקנות כרגע 4 ג'יגה ולהוסיף אח"כ. זה לא מסובך, צריך לברר רק אם זה DDR3 או 4, ובאיזו מהירות.

המון הצלחה,

אריה.

• הוסף לסימניות
ניתן לקבל אצלי הצעות טובות מחירים טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה