- הוסף לסימניות
מה זהנכתב ע"י יונה יונה;1830574:.
(האמת....אפילו אם רק 0.005% מסרטי מד"ב-האימה יתממשו זו תהיה קטסטרופה)
מה זהנכתב ע"י יונה יונה;1830574:.
(האמת....אפילו אם רק 0.005% מסרטי מד"ב-האימה יתממשו זו תהיה קטסטרופה)
אני לא מבין מה ההתלהמותנכתב ע"י זהבה גרין;1830555:מכירים את זה ? ? ?
1.רוצים למחוק קובץ pdf לוחצים עליו בשביל למחוק ואי אפשר!!!
למה?
בגלל שיש לך תצוגה חלונית פתוחה וזה עושה את זה קובץ בשימוש!!!
מה אכפת לי שזה בשימוש אני רוצה למחוק אותו!
2.קובץ בשימוש אי אפשר לשנות שם!
המחשב הרי כזה חכם הוא לא יכול לאחוז ראש אם הוא בשימוש???
בעיני זה נקרא גאון גובל בשיגעון
מוזמנים להוסיף עוד רעיונות משוגעים
נכתב ע"י asf;1831388:פיתרון:
תורידי התוכנה המצורף תתקיני וכל פעם שהמחשב לא נותן למחוק לוחצים לחציה ימיני ולוחצים על "what is locking this file"......
נכתב ע"י זהבה גרין;1831827:תגובה ראשונה נורמלית!
התקנתי תודה רבה!
אבל זה כל פעם נפתח החלון וצריך אישור או שאפשר להגדיר שימחוק מיד שלוחצים על הגדרה זו?
ושוב תודה
נכתב ע"י יונה יונה;1958816:יש לך סתם בעיה בהגדרות,
בדיוק השבוע יצא לי לעבוד במצב תצוגה מקדימה על מחיקות והוא מחק מצוין קבצים שהוצגו בתצוגה מקדימה.
לכאורה לא אמור להיות הבדל בין מחק למחק לצמיתות אם הקובץ פתוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים