מחשב=גולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1830555:
מכירים את זה ? ? ?
1.רוצים למחוק קובץ pdf לוחצים עליו בשביל למחוק ואי אפשר!!!
למה?
בגלל שיש לך תצוגה חלונית פתוחה וזה עושה את זה קובץ בשימוש!!!
מה אכפת לי שזה בשימוש אני רוצה למחוק אותו!
2.קובץ בשימוש אי אפשר לשנות שם!
המחשב הרי כזה חכם הוא לא יכול לאחוז ראש אם הוא בשימוש???

בעיני זה נקרא גאון גובל בשיגעון

מוזמנים להוסיף עוד רעיונות משוגעים
אני לא מבין מה ההתלהמות
אפי' השכחן הגדול ביותר לא יכול לשכוח את מה שהוא מחשב בו אז וודאי שאני {המחשב } הגאון ביותר לא יכול למחוק מעצמי את מה שאני עדיין חושב בו
זה כמו לא לחשוב על חתולה שחורה ...

• הוסף לסימניות
פיתרון:
תורידי התוכנה המצורף תתקיני וכל פעם שהמחשב לא נותן למחוק לוחצים לחציה ימיני ולוחצים על "what is locking this file"......

קבצים מצורפים

• lockhuntersetup_3-1-1.zip
    2.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1831388:
פיתרון:
תורידי התוכנה המצורף תתקיני וכל פעם שהמחשב לא נותן למחוק לוחצים לחציה ימיני ולוחצים על "what is locking this file"......

תגובה ראשונה נורמלית!
התקנתי תודה רבה!
אבל זה כל פעם נפתח החלון וצריך אישור או שאפשר להגדיר שימחוק מיד שלוחצים על הגדרה זו?
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1831827:
תגובה ראשונה נורמלית!
התקנתי תודה רבה!
אבל זה כל פעם נפתח החלון וצריך אישור או שאפשר להגדיר שימחוק מיד שלוחצים על הגדרה זו?
ושוב תודה

בעיקרון זה מראה לך מה נועל הקובץ ואפשר לפתוח ואחרי שפתחת אתה יכול למחוק כרגיל

(אגב יש לנו פה בפורום כזו כפתור שלוחצים כשרוצים להגיד תודה זה נראה ככה צפה בקובץ המצורף 261861)

קבצים מצורפים

• 2015-11-03_161757.png
    KB 1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עליתי על פיתרון :)

לוחצים על מחק לצמיתות
המחק שיש למעלה מתחתיו יש מחק לצמיתות ואז הוא לא עושה בעיות
הידד!!! הידד!!!

• הוסף לסימניות
יש לך סתם בעיה בהגדרות,
בדיוק השבוע יצא לי לעבוד במצב תצוגה מקדימה על מחיקות והוא מחק מצוין קבצים שהוצגו בתצוגה מקדימה.

לכאורה לא אמור להיות הבדל בין מחק למחק לצמיתות אם הקובץ פתוח.

• הוסף לסימניות
למה הוא לא מרשה לי להעביר קבצים ממקום למקום או למחוק תיקיה שרוקנתי ורושם שאי אפשר בגלל קובץ פתוח בזמן שזה כלל וכלל לא פתוח?!
רק אחרי הפעלה מחדש זה הולך
הבוקר הורדתי קובץ שקיבלתי, רציתי להעביר אותו למקום אחר נרשם שהקובץ פתוח כשזה בכלל לא היה פתוח וגם לא הדפדפן שממנו הורדתי רק אחרי שסגרתי את סייר ואת כל הדפדפנים זה התאפשר לי
ממש גולם!!!

• הוסף לסימניות
פתרון שני-
העלו בעבר תוכנה/תוסף.. לתצוגה מקדימה.
ואז אין צורך בחלונית לתצוגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1958816:
יש לך סתם בעיה בהגדרות,
בדיוק השבוע יצא לי לעבוד במצב תצוגה מקדימה על מחיקות והוא מחק מצוין קבצים שהוצגו בתצוגה מקדימה.

לכאורה לא אמור להיות הבדל בין מחק למחק לצמיתות אם הקובץ פתוח.

סתם קובץ כן
אבל pdf אי אפשר !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה