מחשב=גולם

• הוסף לסימניות
מכירים את זה ? ? ?
1.רוצים למחוק קובץ pdf לוחצים עליו בשביל למחוק ואי אפשר!!!
למה?
בגלל שיש לך תצוגה חלונית פתוחה וזה עושה את זה קובץ בשימוש!!!
מה אכפת לי שזה בשימוש אני רוצה למחוק אותו!
2.קובץ בשימוש אי אפשר לשנות שם!
המחשב הרי כזה חכם הוא לא יכול לאחוז ראש אם הוא בשימוש???

בעיני זה נקרא גאון גובל בשיגעון

מוזמנים להוסיף עוד רעיונות משוגעים

• הוסף לסימניות
ו... המחשב בכלל לא כזה חכם.
נראה מה יקרה שתהיה לנו בינה מלאכותית באמת...

(האמת....אפילו אם רק 0.005% מסרטי מד"ב-האימה יתממשו זו תהיה קטסטרופה :) )

• הוסף לסימניות
לדברי מיקרוסופט זה פיצ'ר שהם עשו כדי שלא תוכלי למחוק קבצים שאת משתמשת בהם בלי כוונה.
בלינוקס ואם אני לא טועה גם במק אין בעיה למחוק קובץ תוך כדי שמשתמשים בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1830579:

וכל פעם להחזיר ?
מה פתאום זה נוח מאד
[זה נראה שאתה לא מבין מה חלונית תצוגה מקדימה ! במקום לפתוח את הקובץ אפשר לראות את זה בקטן בצד!]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1830581:
לדברי מיקרוסופט זה פיצ'ר שהם עשו כדי שלא תוכלי למחוק קבצים שאת משתמשת בהם בלי כוונה.
בלינוקס ואם אני לא טועה גם במק אין בעיה למחוק קובץ תוך כדי שמשתמשים בו.

סתם להתעניינות מה זה לינקוס?

ובנוגע לעניניינו! חלונית תצוגה מקדימה זה לא באמת בשימוש הוא רק מחשיב אותו בשימוש וזה מה שמרגיז.

• הוסף לסימניות
אפשרות חלונית תצוגה מקדימה זה לא כזה "לבטל ו"להפעיל", כולה לחיצה קטנה שבשנייה מראה את החלונית, אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1830589:
אפשרות חלונית תצוגה מקדימה זה לא כזה "לבטל ו"להפעיל", כולה לחיצה קטנה שבשנייה מראה את החלונית, אז מה הבעיה?

כשאתה מחפש תמונה בתוך ערימת pdf אין לך זמן ללחוץ כל פעם על חלונית מקדימה זה באופן קבוע פתוח
ואני מבין שאאילץ להתמודד אם זה עד שאקנה מחשב מאק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1830593:
כשאתה מחפש תמונה בתוך ערימת pdf אין לך זמן ללחוץ כל פעם על חלונית מקדימה זה באופן קבוע פתוח
ואני מבין שאאילץ להתמודד אם זה עד שאקנה מחשב מאק

בשביל זה את קונה מאק?

• הוסף לסימניות
צודקת
התכוונתי שעד שאקנה אצטרך להתמודד גם אם זה.
ז"א גם אם זה שאין לי מאק וגם אם למחוק קובץ פתוח וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1830555:
מכירים את זה ? ? ?
למה?

שלום אני המחשב.
זה ממש לא יפה שאת מתקיפה אותי, את משתמשת בלטפורמת המחשוב על מנת להשמיץ אותי, זה הרי כמו לזרוק אבן לבור ששתית ממנו?
ולא מספיק שאת מפרסמת ביקורת עלי, את עוד כותבת את זה בפורום תוכנה ורשתות, שזה הפורום שלי. הפורום שבו אני מככב אין ספור פעמים כל יום!
זה לא יפה ולא אתי.
אם היית מפרסמת את הביקורת בפורום איש את רעהו ניחא, אבל אצלי בבית הייתכן?
ועכשיו אני יסביר לך את הגאונות שלי, ואז תביני מדוע לפעמים אני מתעקש שלא למחוק דברים.

כלל ראשון: אני לא גאון ואין לי מוח ושכל כדי להבין בכלל מה זה גאונות, אלו שבנו את המערכת שלי ויצרו את הכשרונות שטמונים בי הם הגאונים, וגם הם לא תמיד גאונים גדולים, לפעמים הם סתם אנשים נבונים שלמדו תכנות.

כלל שני: תארי לך שהיית מוחקת בטעות קובץ פוטו שופ, או וורד, שאת עובדת עליו כמה ימים ולילות, נכון שהיית מעלה כאן הודעה עם כותרת 'דחוף' מה אפשר לעשות? איך אפשר להציל?, ולכן בגלל הדבר הזה המתכנתים הגאונים עשו שלא תהיה אפשרות למחוק קובץ כשהוא עדיין פתוח במחשב, כי לפעמים זה יכול להיות אסון, ובפרט שלפעמים התוכנה או הקובץ שאת מנסה למחוק הוא חיוני לתפעול המחשב, והוא פועל ברקע, ובמחיקתו עלולים להיות נזקים.

כלל שלישי: היות ופרוג הוא אחד מן האתרים הטובים והמועילים ביותר, שנמצאים בלטפורמה שלי, לכן אשמח אם דרך ההתבטאות בו תהיה יותר רצינית, ושתשתמשי בו בגאונות רק לדברים מועילים, ולא לשאלות מהסוג שכתבת כאן.
אם לא תעמדי בכך, בפעם הבאה אני יגרום לכיבוי של המערכת שלי, כשתהיי באמצע עבודת גרפיקה שעבדת עליה שבועיים, בדיוק ברגע האחרון לפני שאת עומדת לשמור אותה ולשלוח לדפוס.

בהצלחה רבה
המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1830555:
מכירים את זה ? ? ?
למה?

נכתב ע"י רוצה טוב;1830608:
שלום אני המחשב.
זה ממש לא יפה שאת מתקיפה אותי, את משתמשת בלטפורמת המחשוב על מנת להשמיץ אותי, זה הרי כמו לזרוק אבן לבור ששתית ממנו?
ולא מספיק שאת מפרסמת ביקורת עלי, את עוד כותבת את זה בפורום תוכנה ורשתות, שזה הפורום שלי. הפורום שבו אני מככב אין ספור פעמים כל יום!
זה לא יפה ולא אתי.
אם היית מפרסמת את הביקורת בפורום איש את רעהו ניחא, אבל אצלי בבית הייתכן?
ועכשיו אני יסביר לך את הגאונות שלי, ואז תביני מדוע לפעמים אני מתעקש שלא למחוק דברים.

כלל ראשון: אני לא גאון ואין לי מוח ושכל כדי להבין בכלל מה זה גאונות, אלו שבנו את המערכת שלי ויצרו את הכשרונות שטמונים בי הם הגאונים, וגם הם לא תמיד גאונים גדולים, לפעמים הם סתם אנשים נבונים שלמדו תכנות.

כלל שני: תארי לך שהיית מוחקת בטעות קובץ פוטו שופ, או וורד, שאת עובדת עליו כמה ימים ולילות, נכון שהיית מעלה כאן הודעה עם כותרת 'דחוף' מה אפשר לעשות? איך אפשר להציל?, ולכן בגלל הדבר הזה המתכנתים הגאונים עשו שלא תהיה אפשרות למחוק קובץ כשהוא עדיין פתוח במחשב, כי לפעמים זה יכול להיות אסון, ובפרט שלפעמים התוכנה או הקובץ שאת מנסה למחוק הוא חיוני לתפעול המחשב, והוא פועל ברקע, ובמחיקתו עלולים להיות נזקים.

כלל שלישי: היות ופרוג הוא אחד מן האתרים הטובים והמועילים ביותר, שנמצאים בלטפורמה שלי, לכן אשמח אם דרך ההתבטאות בו תהיה יותר רצינית, ושתשתמשי בו בגאונות רק לדברים מועילים, ולא לשאלות מהסוג שכתבת כאן.
אם לא תעמדי בכך, בפעם הבאה אני יגרום לכיבוי של המערכת שלי, כשתהיי באמצע עבודת גרפיקה שעבדת עליה שבועיים, בדיוק ברגע האחרון לפני שאת עומדת לשמור אותה ולשלוח לדפוס.

בהצלחה רבה
המחשב

אהבתי....

• הוסף לסימניות
אני צריכה לפחד?

וכבר כתבתי שחלונית תצוגה מקדימה זה לא באמת קובץ פתוח.
אבל הוא מחשיב אותו לקובץ פתוח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1830630:
אני צריכה לפחד?

וכבר כתבתי שחלונית תצוגה מקדימה זה לא באמת קובץ פתוח.
אבל הוא מחשיב אותו לקובץ פתוח!!!

שלום וברכה זה שוב אני המחשב.

היות וראיתי שיש בדברייך קצת דברי טעם, החלטתי להושיב מחר ישיבת צוות, אצלי במשרד, בנושא החשוב והגורלי הזה.
בפגישה ישתתפו הגאונים: מארק צוקרברג, מנכ"ל וויז, מנכ"ל גוגל, חיים דיקמן, מירי רגב, ביל גייטס.
וכן ישתתפו בפגישה הגורלית הזו, צוות המתכנתים המוכשר, שלמדו את לימודיהם המקצועיים בפרוג.
בפגישה נדון בכל ההיבטים הפוליטיים הכלכליים והממוחשבים, שיכולים להיווצר אם נבטל תכונה זו.
אם יהיו בשורות בעניין אעדכן.

בהצלחה
המחשב

• הוסף לסימניות
את יודעת מה?
אני מאשרת לך להשתמש במכונת כתיבה

• הוסף לסימניות
בהרבה דברים מק לא יותר נח (עד שמתרגלים)
לינוקס היא מערכת הפעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nyb;1830693:
את יודעת מה?
אני מאשרת לך להשתמש במכונת כתיבה

שלום זה שוב אני המחשב.

מהיכן החוצפה והעוז לאשר לה להשתמש במכונת כתיבה.
למה נוצרתי?
בשביל מה ישבו טובי המוחות ליצור ולתכנת אותי?
ומהיכן בכלל היא תשיג מכונת כתיבה, הרי מאז שנוצרתי לקחו את כל מכונות הכתיבה, ושמו אותם במוזאונים?
ולכן אינני מאשר לה להשתמש במכונת כתיבה.

בתודה מראש
המחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה