עכשיו?קניתי![]()
את חברה בארגון המורים?עכשיו?
אם כן, אפשר קישור להזמנה?
אני חברה בארגון אבל מכל הפרסומות שאני רואה זה הלוואה של 50 אלף, מופע באמפי בקיסריה ומשהו על שרת החינוך שאין לי סבלנות לקרוא. חוץ מזה הכל חסום (נטפרי - אני רואה רק משבצות צבעוניות)את חברה בארגון המורים?
אם כן
נכנסים לאתר של ארגון המורים,
בפרסומות למעלה שרצות בתמונה השניה לוחצים ומביא לדף הרכישה
בהצלחה!
לוחצים על המשבצות הצבעוניות לפי הסדר- אחת מהם מובילה אותך ליעד (גם אני מנוטפררת)אני חברה בארגון אבל מכל הפרסומות שאני רואה זה הלוואה של 50 אלף, מופע באמפי בקיסריה ומשהו על שרת החינוך שאין לי סבלנות לקרוא. חוץ מזה הכל חסום (נטפרי - אני רואה רק משבצות צבעוניות)
לא.איך יודעים אם אני חברה בארגון ?
אם אני מקבלת תלושים מהחינוך העצמאי זה נקרא ??
אז איך כן ?
את צריכה להירשם בתור חברה בארגון ולשלם כל חודש 60 ש"ח דמי חברותאז איך כן ?
אמא שלי מורה למעלה מ20 שנה איך היא יודעת אם היא זכאית או לא ?
איך יודעים מתי יש מבצע של רכישת מחשב ב999 שח?את חברה בארגון המורים?
אם כן
נכנסים לאתר של ארגון המורים,
בפרסומות למעלה שרצות בתמונה השניה לוחצים ומביא לדף הרכישה
בהצלחה!
בסייעתא דשמיא ענקית נכנסתי באותו יום לאתר ומשום מה החלטתי לבדוק מה חדש בתמונות שחסומות...איך יודעים מתי יש מבצע של רכישת מחשב ב999 שח?
בזכותך הצלחתי לרכוש היום!זה נראה שדף הרכישה עדיין פתוח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים