מחשב הסתכסך עם מדפסת

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור:
יש לי מחשב כבר כמה שנים, ומדפסת עוד יותר שנים, ושניהם פעלו יחד בשלום ואחדות, כל אחד סייע בתחום שהוא חזק בו ובייחד יצאו תוצאות מעולות ב"ה.
פתאום ביום בהיר אחד הם החליטו להתגרש.
המעניין הוא שמחשבים אחרים בבית נשארו ידידים של המדפסת ונעזרים בה פעמים תכופות בהצלחה...
ניסית להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש - לא עזר.
כשעשיתי 'פותר הבעיות', הוא דווקא מצא, וזה מה שהוא הראה לי:
image001.png

כיצד אוכל להשלים ביניהם????

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור:
יש לי מחשב כבר כמה שנים, ומדפסת עוד יותר שנים, ופתאום ביום בהיר אחד הם החליטו להתגרש.
המעניין הוא שמחשבים אחרים בבית נשארו ידידים של המדפסת ונעזרים בה פעמים תכופות בהצלחה...
ניסית להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש - לא עזר.
כשעשיתי 'פותר הבעיות', הוא דווקא מצא, וזה מה שהוא הראה לי:
צפה בקובץ המצורף 342625
כיצד אוכל להשלים ביניהם????

כנס למנהל ההתקנים
תסיר את הדרייבר שלו
upload_2018-4-11_0-28-46.png

ואז חבר לUSB2 אם שינית יציאה לאחרונה
ונסה שוב

• הוסף לסימניות
תנסה לחבר מדפסת ליציאה אחרת.
ופעולה תעשה סריקה מחדש של התקנים

• הוסף לסימניות
הרב שמחה כהן

• הוסף לסימניות
כנס למנהל ההתקנים
תסיר את הדרייבר שלו
צפה בקובץ המצורף 342626

ואז חבר לUSB2 אם שינית יציאה לאחרונה
ונסה שוב
אכן זו הייתה הבעיה, פשוט לא ידעתי שאני צריך להיות מחובר למדפסת בשביל לראות את ההתקן ולהסירו.
חיברתי, מיד ראיתי, הסרתי, וכו', והכל סודר.
אין מילים!!

• הוסף לסימניות
אכן זו הייתה הבעיה, פשוט לא ידעתי שאני צריך להיות מחובר למדפסת בשביל לראות את ההתקן ולהסירו.
חיברתי, מיד ראיתי, הסרתי, וכו', והכל סודר.
אין מילים!!

שמחתי לעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה