מחשב חדש או מחודש?

• הוסף לסימניות
אני מבררת עכשיו על קניית מחשב חדש (גרפי).
התייעצתי עם שני טכנאים שונים וכל אחד אומר אחרת.
ואני כל כך לא מבינה בזה, שאפשר גם לדחוף לי חתול בשק.
אני יודעת שאני צריכה מחשב תותח, טיל בליסטי, עם עדיפות משמעותית לנייד.

אחד הציע לי מחשב נייד שזה פיתוי גדול בשבילי, כי אני צריכה ניידות.
עסקי, מחודש, עם SSD, ו-8 גיגה ראם. משהו תותח לטענתו, עם אחריות של שנה. בין 1,500-2000 תלוי בתוספים.

השני הציע לי מחשב נייח חדש, i5, גם זיכרון 8 ג'יגה, תותח וכו' 3,000 ש"ח.

על מה תמליצו לי ללכת?
איך הנוחות במחשב נייד גרפי?
הניידות מאוד חשובה לי, אבל לא רוצה לוותר על מהירות או איכות בגלל זה.

• הוסף לסימניות
מחשב תותח, טיל בליסטי ב - 1500 ש"ח.....

בדיחה עצובה!!

אם את רוצה מחשב באמת טוב תיצטרכי להפרד מסכום קצת יותר משמעותי.

• הוסף לסימניות
א. אני לא מכיר מחשב - שהמעבד שלו השם שלו זה תותח צריך לברר מה הדגם המדויק לא מספיק i7
הסכום נראה מצחיק בהחלט שמחשב חדש i3 עולה יותר מזה
ב. לגבי המחודשים היו על זה כמה אשכולות כתב על זה ידינו בריס בארוכה ראה כאן

http://www.prog.co.il/forum/%D7%AA%D...=319128&page=2

http://www.prog.co.il/forum/%D7%AA%D...A9%D7%99%D7%9D

אפשר להחכים הרבה מהאשכולות למעלה , צריך לזכור שבביזנס אף אחד לא גומל חסדים.

מחשב נייח i5 וכו זה גם דבר שצריך לבדוק מה המפרט הכולל כי יש לוחות פשוטים ויקרים יותר , יש מארזים טובים יותר ופחות ככה אצל כל רכיב ורכיב ממליץ להתייעץ עם אנשי מקצוע ולקבל מפרט מדויק ולא להאמין מהמילה תותח וכו...

יש לי דירה תותחית וחזקה ממש טובה היית קונה??

בהצלחה

ניתן לפנות אלי במייל

• הוסף לסימניות
אני לא טכנאית וככל הנראה גם לא אהיה.
אני לקוחה תמה ובעיקר מאמינה.
אני באה לטכנאי ומבקשת ממנו מחשב תותח (טוב, אז לא טיל בליסטי) לביצועים גרפיים.
אפילו לא אמרתי לו מה התקציב. רק אמרתי מה הביצועים.
אני צריכה כמה תכנות גרפיות שפתוחות במקביל ועבודה שרצה יופי.
הגיע הטכנאי האמין, שיכל לדחוף לי גם חתול בשק תמורת 17K כי הדגשתי לו שאני לא מבינה בזה, אני מבינה בפרסום. :)

עכשיו אני צריכה להחליט על מה מהם אני הולכת, על הנייד העסקי המחודש, או הנייח החדש.
ואם יש לכם גם הצעות, אשמח.

• הוסף לסימניות
שתבאי לפה מפרט מלא של הנייח ודגם מלא של מחשב נייד

הצעות ינתנו בפרטי במייל.

לא על גבי הפורום

• הוסף לסימניות
גם אני לא מאד מבינה במפרט מחשבים,
לדעתי את צריכה ללכת לקנות אצל מישהו שהוא אמין, כי כל אחד יכול למכור לך חתול בשק. אמינות שירות ואז לפי המחיר.
כי אחד יאמר לך שהחלק הזה הכי טוב. ואם הוא לא אמין יתברר שהחלק הזה הכי טוב בשבילו הוא מרויח עליו הכי הרבה... או שבשביל הוא כלל מיותר.

גילוי נאות- לא מכירה את דוד כהן.
אני רכשתי אצל פרסומון, וראיתי ישועות. קיבלתי מחשב תותח, שעונה בדיוק על הצרכים שלי, וקיבלתי שירות 10! אין לי מילים.
מי ששלחתי מרוצה!!! ב"ה!

• הוסף לסימניות
yochi000 עד שיבוא הכתוב השלישי ויכריע ביניהם..
הניק למדן וידען מומחה בהתאמה אישית, שירות עד השמים ומשווק מורשה של מותגי המחשבים בעולם עם אחריות יצרן מיום הקניה וכדו'
הבנתי שכעת אין הודעות אישיות אז המייל שלו הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממליצה על דודכהן
אמין, מקצועי, ויודע מה הוא אומר!

• הוסף לסימניות
תודה לSARA100 על ההמלצה.
לעצם העניין-
ראשית, ודאי שעדיף נייח אם יש אופציה כזו. זה שהניידות זה יתרון אף אחד לא חולק על זה, אבל גם אף אחד לא חולק שזה חיסרון הרבה יותר גדול ביחס לעבודה הרציפה.
מחודש- לדעתי להתרחק.
בקשר למחיר- אמור להיות מעל 3500 מחשב טוב לגרפיקה. רק הכרטיס מסך לבד עולה לא מעט.

• הוסף לסימניות
כתבו כבר כמעט הכל ,
בקשר למחודש את כמובן חייבת מפרט מדוייק. אם הוא בן שנתיים גג והוא דגם ממש טוב זה יכול להיות כדאי במקרים מסויימים.

בקצרה
נקודות שכדאי לשים להם לב במחשב לשימושים גרפיים , כנראה שאת הכל לא תמצאי סכומים האלו , תחליטי לפי הרשימה המצב על מה להתפשר

1. מעבד איי7 או איי5 אבל 4 ליבות (דהיינו 4700HQ או 5300HQ , לא 5500U עד כמה שאפשר וכדו )
2. 16 GB זיכרון (לא פחות מ 8 בכל מצב)
3. מסך FULL HD ורצוי גם IPS
4. דיסק SSD לפחות 250 למע הפעלה ,( רצוי מאוד מחשב שיש לו מקום ל 2 כוננים , נפוץ בדגמים העסקיים או היקרים יותר)
5. כרטיס מסך עם מעבד משמועתי (בעיקר לווידאו) , דהיינו GT840 ומעלה (כמו GTX950 או GTX860 וכדו אפילו ה MX930 סביר) - שימו לב כמות הזיכרון (הגיגות של הכרטיס) לא משקפות הרבה על הגיצועים שלו . הדגם זה מה שקובע.
רוב הדגמים של AMD לא מתאימים , חוץ מה FIREGL.

אפשר להשיג היום מחשבים ממש אמינים וחזקים כמו ה PRECISION M4800 שעונה על כל הדרישות הנל באיזור ה 4500.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה