כללי מחשב חדש - וקשיי הסתגלות...

• פותח הנושא mirif
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש בשעטו"מ...אבל המעבר פשוט קשה.. כל רגע צריך להתקין משהו חדש ולהסתגל לשינויים...
בכל מקרה, העברתי את כל הפונטים מהמחשב הישן לחדש, אבל חלק מהם הוא פשוט לא מזהה!! למשל, הפונט דוד- מותקן, אבל רק את דוד בולד הוא מסכים להציג! מה זה יכול להיות? שמתי לב שהפונט הזה מסומן ליד ב-0 זה קשור לבעיה? אני חייבת פתרון דחוף!!

קבצים מצורפים

• פונט דוד.jpg
    KB 133.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
דווקא נראה לי שזה בעיה של אינדיזיין מCS4 ומעלה
תנסה בפוטושופ, תראה את כל הפונטים.

• הוסף לסימניות
בפוטושופ אכן יש אותו. אבל באינדיזיין ששם אני חייבת את זה פשוט אין לי אותו!!! ואני חייבת אותו דחוף!! הצילו!גם בוורד זה לא עולה ומשבש לי את כל ההקלדות! מה עושים??? אין פתרון???

• הוסף לסימניות
כשאת מנסה להעתיק אותו בנפרד לתוך הפונטים, הוא מראה לך שהוא מקבל אותו? או דוחה?

• הוסף לסימניות
הפתרון (הזמני) זה להעתיק את כל הפונטים לתוך התיקייה fonts באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
תתחדשי ותהני ממנו...

• הוסף לסימניות
כאן

C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS4\Fonts

• הוסף לסימניות
בנוגע לשאלה של אביה. הוא קיבל אותו. אחרים הוא דחה. למה?

• הוסף לסימניות
כבר אנסה.. תודה פופקו. אבל מה יהיה עם הפונט הזה בוורד?. הוא דחוף לי שם!

• הוסף לסימניות
ההתקנה באינדיזיין לא עזרה.
הוא לא מסכים להשתמש בהם! מה לעשות?

קבצים מצורפים

• דוד 2.jpg
    KB 100.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
טוב... התיאשתי מהCS5... האם יש למשהו באזור י-ם לתת לי את אינדיזיין בגרסת CS2 שבה השתמשתי במחשב הישן? א"כ אשמח אם תצרו איתי קשר באישי...
אשתמש בה כאשר אצטרך את הפונטים המסוימים הנ"ל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה