מחשב חדש ותוכנות שלא מצליחות להיפתח

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש
ולצורך העבודה אני צריך תוכנות פשוטות כמו אני דסק וכדומה אך הוא לא נותן לי להוריד את האפליקציות הללו או שלא פותח אותם וכותב הודעה שווינדוס חוסם לצורך הגנה למחשב
משהו יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי לבטל את החסימה הזו?

• הוסף לסימניות
זה מחשב אחר אבל כך היא לשון ההודעה שהוא מקפיץ:
עבור אבטחה וביצועים מצב זה של ווינדוס מפעיל רק יישומים מאומתים ע"י מיקרוסופט
פעולה זו עוזרת להגן על המחשב וכו וכו..
ונותן שני אופציות של העתק ללחו וסגור
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מחשב חדש? טלפון למי שמכר לכם אותו, אני קניתי מחשב לפני 5 שנים ועדיין מקבל שירות ממי שמכר לי אותו.
או - לבטל את האנטי וירוס של מיקרוספוט (וכן כל אנטי וירוס אחר), תחפשו בהגדרות.
אגב, אצלנו בעבודה, איש המחשבים לא מרשה להתקרב לאני דסק, הוא טוען שיש שם בעיות אבטחה חמורות, אצלנו משתמשים רק בטים-ויואר

קבצים מצורפים

• 5195151.JPG
    5195151.JPG
    KB 66.6 · צפיות: 18
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחשב חדש? טלפון למי שמכר לכם אותו, אני קניתי מחשב לפני 5 שנים ועדיין מקבל שירות ממי שמכר לי אותו.
או - לבטל את האנטי וירוס של מיקרוספוט (וכן כל אנטי וירוס אחר), תחפשו בהגדרות.
אגב, אצלנו בעבודה, איש המחשבים לא מרשה להתקרב לאני דסק, הוא טוען שיש שם בעיות אבטחה חמורות, אצלנו משתמשים רק בטים-ויואר
ניסינו את הרבה אופציות כולל מה שנכתב
קניתי אבל לא נהנה מהשרות שלהם וחבל אם הייתי יודע קודם הייתי חושב פעמיים
זה עניין של הגדרה ראשונית בווינדוס11 לפי מה שהבנתי שחוסמת את כל התוכנות וצריך להסיר אותה לזמן מה עד לסיום עדכון התוכנות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
ווינדוס 11 אני לא מכיר,
את הפעולות המופיעות בצילום הזה ביצעתם?

קבצים מצורפים

• 1111.JPG
    1111.JPG
    KB 101 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אם זה מסובך, אפשר פשוט להתקין את ווינדוס מחדש

• הוסף לסימניות
הכי פשוט להתקין את ווינדוס מחדש, בלי כל השאריות וההגדרות של המשתמש הקודם...

• הוסף לסימניות
לא עוזר כי אין אינטרנט כותב לי שDNC לא מוגדר טוב
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אז מה אם זה מחשב חדש, אפשר להתקין עליו את מערכת ההפעלה מחדש, זה לא מסובך

• הוסף לסימניות
חייבים אנטי וירוס למחשב חדש?
אם כן יש משהו חינמי מומלץ

• הוסף לסימניות
בקישור למתמחים טופ שהבאתי למעלה יש הסבר.
צריך דיסק אונקי ריק, הופכים אותו לדיסק התקנה ומתקינים ממנו.
אם אתם בבני ברק [וזה מחשב נייד] אוכל לעזור, יש לי דיסק התקנה.
אם לא, אוכל להדריך איך ליצור דיסק התקנה, אפשר לפנות אלי כאן או במייל zlalit.111 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה
פשוט נטפרי חסמו את הגישה לאתר שמסיר את החסימה הזו
דברתי איתם וזה סודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה