מחשב חדש - נתונים מצויינים - ולא עובד כמצופה

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלינג;n5013073:
מעניין..
בזמנו טען לי ידיד ש'נורטון הינו אחד האנטי וירוס המשובחים שיש, אלא מאי שהוא יקר ולכן אנשים לא מכירים אותו, אולם לא יודעים שיש להם חבילות משתלמות ביותר'
'ESET הוא בהחלט אנטי וירוס מצויין, אך הגירס' הזולה שלהם לא מכסה מספיק והיא די בדיחה ועבודה בעיניים, אנשים ממליצים עליה בצדק, כי במחיר של מחשב בודד הוא הכי טוב, אבל אני השגתי את המחיר הנ"ל לנורטון בגלל הקבוצה'

אך נראה שתכלס' ESET נשארו המובילים
:rolleyes:

למשווק , ה NORTON הוא הכי זול היום בשוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5013086:
זו דעתי

לי נראה שESET "בגירסה הזולה" שקוראים לה NOD32 אנטי וירוס מעולה וטוב לא כבד מידי ממשק פשוט נוח וקל למשתמש, והכי חשוב כן עושה את העבודה לעומת אנטי וירוסים אחרים כמו AVAST שגם בגירסתו הכי יקרה premier לא שוה כלום,
ESET מתמודד טוב טוב עם וירוסים וכדו' יפה מאוד

הנה הדף השוואת המוצרים שלהם

בהצלחה רבה

ושה' יצילינו מכל מרעין בישין וכו'

image001.png

אני אישית רכשתי את eset internet security
ההבדל בין זה לנוד 32 בסכום הוא פעוט ממש, והתמורה שוה את זה, כך ע"פ המלצת 957

• הוסף לסימניות
מה שיכול להיות שקרה לך זה העדכוני ווינדוס שרצו בגלל שהמחשב היה חדש, זה אחד הדברים שהכי תוקעים את המחשב בדרך כלל ולכן זה הסתדר לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה