כללי מחשב חדש >>>

• הוסף לסימניות
מעצבים/ות,
אני כעת לפני רכישת מחשב מקצועי, וטבעתי בים ההצעות :confused:
קיבלתי מס' מפרטים, אבל לפני הכל חשוב לי מאאאד לקנות מבעל מקצוע שיתאים לי את המחשב לצרכי, מחשב שישרת אותי באופן תקין לאורך זמן..
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על בעל מקצוע שרכשתם ממנו ואתם מרוצים מהמחשב (ומהתמיכה אח"כ אם יצא לכם..)

אני צריכה מחשב חזק שיתאים לי לתוכנות גרפיות כולל מולטימדיה
המחשב מיועד לתוכנות אדובי Ps Ai ID ולעריכת וידאו בפרמייר ואפטר

• הוסף לסימניות
ברודבקר מחשבים
מומלץ מכל הבחינות! גם איכות, גם מחיר זול, וגם שרות
0527148450

• הוסף לסימניות
תוכלו לפנות למייל שבחתימתי.
אני עובד בזה, ואשמח לעזור.
יש לי מפרט מוכן לצרכים כמו שלכם ושל הרבה כאן.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
חשוב לי לקבל המלצות מכאלו שרכשו מפרטי / חנויות והיו מרוצים.

• הוסף לסימניות
אפרת...
צרי איתי קשר, יש לי המלצה טובה.

• הוסף לסימניות
צרי קשר גם איתי, גם לי יש המלצה טובה (:

• הוסף לסימניות
אני רכשתי מפרסומון ומאוד מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה