כללי מחשב יד שניה (מציעים לי לקנות)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בכלל במחשבים
אני רוצה שהוא יבין אותי

אני עובדת על מחשב עם מעבד I5 (זה הדבר היחיד כמעט שאני יודעת עליו,) והוא עובד ממש בסדר.

המחשב המוצע לי הוא עם המפרט הבא:
מערכת הפעלה וינדוס 8
מעבד אינטל I7 דור חדש (המעבד בן שנתיים)
64 ביט
8 גיגה RAM
דיסק CCD פלאש 120 GB
2 ארדיסקים : 300 גיגה, 250 גיגה
כרטיס מסך אייכותי מקצועי.
מארז מעולה GB

סליחה על הניסוח העילג, אני בכלל לא מבינה...

האם זה שווה 3,000 ש"ח?

אשמח לחו"ד ויעוץ.

תודה!

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחחח
לא

• הוסף לסימניות
אי אפשר לבדוק האם זה שווה או לא, כי אין מפרט מדויק,
לדוגמא "כרטיס מסך איכותי מקצועי" יכול לנוע בין 400 ל 1500 ש"ח,
וזה לא כולל את המקצוענים ממש,
אותו דבר גם לגבי המעבד, ב I7 יש כמה דורות, הדור האחרון מתחיל בספרה 6XXX,
SSD, איזה חברה, וסתם כך 120 ג'יגה, לגרפיקאים זה קצת גבולי, כמו כן 8 ג'יגה זכרון RAM, זה בסיסי,

אבל הכל תלוי גם מה הצרכים שלך, עריכות וידאו, או פוטושופ,

בקיצור צריך מפרט מדויק,

• הוסף לסימניות
תודה לכם
אבקש מפרט מדוייק

הצרכים שלי זה גרפיקה בלבד
אבל שפ"ש ירוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה