מחשב(י) נייד לנובו - א''א להקליד ססמה

• הוסף לסימניות
חשבתי שזו בעיה מקומית אצל חבר אחד, והיום פנה אלי חבר אחר (אינני יודע מה הדגם המדויק שיש לכל אחד מהם - חוץ מהחברה);
לאחר מצב שינה, או לפעמים אפילו ללא שינה כלל - פשוט כמה דקות שהמחשב נעול - מופיע מסך הכניסה לווינ' (תאריך ושעה ותמונת הרקע), אבל המקלדת והעכבר (המובנים, נוסו גם לא מובנים) לא מגיבים.
לפעמים ריסט כפוי מועיל, לעיתים גם זה לא (ואז עזר להוציא את הסוללה כשהמחשב כבוי ולהחזיר).

מחוץ לעוגמת הנפש שבדבר והזמן שזה לוקח - לעיתים המחשב נעול באמצע עבודה על קבצים למיניהם ויש חומר שלא נשמר עדיין, ובכיבוי הכל הולך.

יש פתרון למישהו?

• הוסף לסימניות
תנסו קונטרול אלט דילט

• הוסף לסימניות
מהם - חוץ מהחברה);
לאחר
חשבתי שזו בעיה מקומית אצל חבר אחד, והיום פנה אלי חבר אחר (אינני יודע מה הדגם המדויק שיש לכל אחד מהם - חוץ מהחברה);
לאחר מצב שינה, או לפעמים אפילו ללא שינה כלל - פשוט כמה דקות שהמחשב נעול - מופיע מסך הכניסה לווינ' (תאריך ושעה ותמונת הרקע), אבל המקלדת והעכבר (המובנים, נוסו גם לא מובנים) לא מגיבים.
לפעמים ריסט כפוי מועיל, לעיתים גם זה לא (ואז עזר להוציא את הסוללה כשהמחשב כבוי ולהחזיר).

מחוץ לעוגמת הנפש שבדבר והזמן שזה לוקח - לעיתים המחשב נעול באמצע עבודה על קבצים למיניהם ויש חומר שלא נשמר עדיין, ובכיבוי הכל הולך.

יש פתרון למישהו?

אני חושב שיש אפשרות של השינה להגדיר שההתקן העכבר יעיר את המחשב בהגדרות תסתכלו שם נמצא בהגדרות עכבר

• הוסף לסימניות
יואו! גם לי יש ננייד של לנובו וזה קורה לי! לא יאומן! חשבתי שהבעיה ספציפית אצלי, שפעלתי משהו לא נכון, זה קרה לי כשהמחשב היה די חדש, והתסכול היה עצום!

• הוסף לסימניות
אני גם ראיתי מחשב עם הבעיה הנ"ל לדעתי זה באג של החברה
יואו! גם לי יש ננייד של לנובו וזה קורה לי! לא יאומן! חשבתי שהבעיה ספציפית אצלי, שפעלתי משהו לא נכון, זה קרה לי כשהמחשב היה די חדש, והתסכול היה עצום!
אני מתקרב אכן ל99% שזו בעיה כללית במחשבי החברה הנ''ל.
אשתדל לברר הדגמים לוודא יותר טוב.

עוד לא היה לי זמן לבדוק את עצותיהם של פרסומון ודוד כהן.
אבל את העצה של שי613 בדקתי כאחד מברירות המחדל מוקדם יותר היום - ללא שינוי.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת באילו דגמים מדובר, היות ואני עובד הרבה מאד עם מחשבי לנובו ולא זכור לי בעיות מעין אלו.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת באילו דגמים מדובר, היות ואני עובד הרבה מאד עם מחשבי לנובו ולא זכור לי בעיות מעין אלו.
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני ראיתי את זה במחשב לנובו, אבל באופן זמני, אחר זמן זה הזתדר, יכול להיות שאם המערכת מעודכת זה מסתדר, צריך לבדוק.
בעבר זה היה מצוי במחשבים שהיו מותאמים ל xp ושידרגו ל 7

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני ראיתי את זה במחשב לנובו, אבל באופן זמני, אחר זמן זה הזתדר, יכול להיות שאם המערכת מעודכת זה מסתדר, צריך לבדוק.
בעבר זה היה מצוי במחשבים שהיו מותאמים ל xp ושידרגו ל 7
מוזר מאד, אבל לא זכור לי שנתקלתי בזה, ואני עובד איתם הרבה מאד.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאני בקיא בזה - מסתבר שטעיתי\התבלבלתי לחלוטין.
איך להסביר למישהו איך לבדוק את הדגם של המחשב שלו?
בלנובו דגמים ישנים יותר זה כתוב ברור על המסך (דגמי G). על הפלסטיקה מסביב למסך.
בכל האחרים- זה רשום על המדבקה מאחורי המחשב- Model.

• הוסף לסימניות
בלנובו דגמים ישנים יותר זה כתוב ברור על המסך (דגמי G). על הפלסטיקה מסביב למסך.
בכל האחרים- זה רשום על המדבקה מאחורי המחשב- Model.

לחילופין בחיפוש "מידע מערכת" שם יש דגם המערכת
בדל יש SERVICE TAG שנותן מידע מפורט בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה