תקשורת מחשב כרומבוק

• הוסף לסימניות
שלום, קניתי כרומבוק אסוס דגם C223N ולאחר מעשה התברר לי שלא כל כך פשוט להתקין עליו אופיס אם בכלל.
רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנה של כתיבה [בעיקר עם אפשרות ליצירת 'קובץ חדש'] שיכולה לעבוד על המחשב הזה גם בלי חיבור לאינטרנט?
אני מוכן לשמוע על הכל [אפילו כתבן וכו']
רק להדגיש שיש למחשב הזה בין 2 ל4 ג'יגה...
מי שיש לו פתרון אשמח מאוד שיכתוב פה. מייאשים יש מספיק - אם יש למישהו פתרון זה בהחלט יעזור לנו מאוד מאוד.
תודה

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב כזה והתקנתי עליו ווינדוס. יש דרך לעבוד אופליין עם גוגל דוקס, אבל זה לא כל כך נוח.

אני מבין גם שזה מהדגמים הישנים, כאלה שלא נותנים להריץ אפליקציות "לינוקס" או אנדרואיד.
כי לאנדרואיד יש משהו שלהם כמו אופיס, וללינוקס גם יש משהו דומה, אבל בכרומבוק שלי שכמדומני יצא ב2016 עדיין לא היו את הדברים האלה.

בשביל להתקין ווינדוס צריך להוציא את הבורג הגנת כתיבה (לחפש בגוגל על הדגם הספציפי איך עושים את זה), אם זה לא מתאים לכם להתעסק עם ברגים במחשב, אז אולי עדיף שלא ותנסו להסתדר עם גוגל דוקס במצב אופליין.

• הוסף לסימניות
הכרומבוקים בד"כ מיועדים לאופיס 365

• הוסף לסימניות
שלום, קניתי כרומבוק אסוס דגם C223N ולאחר מעשה התברר לי שלא כל כך פשוט להתקין עליו אופיס אם בכלל.
רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנה של כתיבה [בעיקר עם אפשרות ליצירת 'קובץ חדש'] שיכולה לעבוד על המחשב הזה גם בלי חיבור לאינטרנט?
אני מוכן לשמוע על הכל [אפילו כתבן וכו']
רק להדגיש שיש למחשב הזה בין 2 ל4 ג'יגה...
מי שיש לו פתרון אשמח מאוד שיכתוב פה. מייאשים יש מספיק - אם יש למישהו פתרון זה בהחלט יעזור לנו מאוד מאוד.
תודה
אין אפשרות להתקין office מקומי, זה לא מחשב נייד... כרומבוק מיועד לגלישה ברשת וממש לא לעבודה עם אופיס.
מה כן?
בגוגל דוקס יש אפשרות לעבוד אופליין
אם דחוף לכם דווקא תוכנה, אז אפשר להוריד מהחנות Caret
או Text
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש תודה.
והתוכנה הזו עובדת גם בלי חיבור לאינטרנט בכלל?

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב כזה והתקנתי עליו ווינדוס. יש דרך לעבוד אופליין עם גוגל דוקס, אבל זה לא כל כך נוח.

אני מבין גם שזה מהדגמים הישנים, כאלה שלא נותנים להריץ אפליקציות "לינוקס" או אנדרואיד.
כי לאנדרואיד יש משהו שלהם כמו אופיס, וללינוקס גם יש משהו דומה, אבל בכרומבוק שלי שכמדומני יצא ב2016 עדיין לא היו את הדברים האלה.

בשביל להתקין ווינדוס צריך להוציא את הבורג הגנת כתיבה (לחפש בגוגל על הדגם הספציפי איך עושים את זה), אם זה לא מתאים לכם להתעסק עם ברגים במחשב, אז אולי עדיף שלא ותנסו להסתדר עם גוגל דוקס במצב אופליין.
אשמח לדבר עם 'גזעי'.
אם תוכל לרשום לי את הטלפון שלך - אודה לך מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה