מחשב לא קולט מסך, בעיה בלוח אם?

• הוסף לסימניות
המעבד הגיע לי לחום של 90+ מעלות.
שלחתי אותו לטכנאי והוא ניקה ומרח משחה טרמית.
מה שקרה זה שהוא הודיע לי פתאום שכנראה הלוח אם נהרס.
לקחתי את המחשב חזרה, כעת כשאני מדליקה את המחשב הוא עובד אך המסך לא נדלק.
יש לציין שהמסך מזהה את החיבור אך לא מאותת שהוא מחובר למחשב (כאשר אנו מוציאים אותו מהחיבור של הכונן הוא כותב שהוא לא מזהה חיבור)
השאלה היא אם זה בטוח הלוח (שהוא לא ישן כ"כ ועבד בדיוק לפני הניקוי של הטכנאי) או שי כול להיות סיבה אחרת.
חייבת את עזרתכם! זה דחוף!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל יש כמה יציאות של מסך בלוח אם, נסי לחבר לכולם כדי לוודא שאכן יש תקלה, מעבר לזה, פה צריכה להיות אחריות של הטכנאי, איך התקלקל ומה...

• הוסף לסימניות
הוא טוען שכאשר מחשב בבעיה יתכן ותוך כדי טיפול ימצאו בעיות נוספות.
לגבי יציאות של מסך בלוח אם, אתה מתכוונים לחיבור הכחול/הלבן?

• הוסף לסימניות
לשתיהם, תבדקי את כולם.

לגבי טענותיו, זה נכון, במיוחד במחשב ישן.

• הוסף לסימניות
הוא לא כזה ישן. אמנם קניתי אותו יד שניה אבל בכל אופן הוא לא כזה ישן.
העניין הוא שבדיוק לפני שמסרנו לו את המחשב הוא עבד לחלוטין רק היה חם מאוד.
הוא הוציא את המאוורר ושטף אותו, מרח משחה וכנראה בהחזרה משהו נדפק.
מה שכן, הטכנאי הזה הוא מכר של משהו מהמשפחה אז הוא עשה לנו 'טובה'
לפעמים על חינם משלמים ביוקר...

• הוסף לסימניות
בהחלט, ומה זאת אומרת "שטף אותו" ??????

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא אמר לי... אני לא מבינה בזה :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה