כללי מחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
איזה מחשב כדאי לקנות שיעבוד טוב ולא יתקע ויקרוס התוכנה כל דקה. כמה כסף כדאי להשקיע? אני חשבתי 7000. כמה אנשים אמרו לי לקנות יותר פשוט מה אתם חושבים? ומה כדאי לשים לב?

• הוסף לסימניות
תפני לניקים bris ו פרסומון הם מהפעילים בפורום תוכנה חומרה ורשתות והם מוכרים מחשבים אמינים.
הם יודעים להתאים מחשב לצרכים המדויקים של המשתמש, איפה אפשר לחסוך ואיפה עדיף להשקיע.
http://www.prog.co.il/member.php?u=532
http://www.prog.co.il/member.php?u=9858

• הוסף לסימניות
לדעתי מספיק 5,500 - 6,000

לשים לב בעיקר למעבד (I7 -I5)
מהירות זיכרון - (16GB - 8GB)
נפח איחסון - (2TB - 1TB)
כרטיס גרפי
מסך טוב (ממליצה על DELL)

• הוסף לסימניות
I7 דור חמישי
זיכרון 16 ג'גה
הארד דיסק 3 טרה
ssd ג'גה 256
ספק כוח של 850
וכו'

• הוסף לסימניות
היי היי אתם מגזימים!
לגרפיקה אין כל צורך במפרטים האימתניים שאתם כותבים.

• הוסף לסימניות
לדעתי מספיק מחשב של 4000 ש"ח (לא כולל מסך)
פנה לפרסומון מהפורום הוא מעולה (מנסיון)

• הוסף לסימניות
תפני לפופקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י semcha;1717928:
איזה מחשב כדאי לקנות שיעבוד טוב ולא יתקע ויקרוס התוכנה כל דקה. כמה כסף כדאי להשקיע? אני חשבתי 7000. כמה אנשים אמרו לי לקנות יותר פשוט מה אתם חושבים? ומה כדאי לשים לב?
יש תוכנות שקורסות בלי קשר למחשב.
(קורל בגירסאות הראשונות שלו. אינדיזיין בגירסאות העדכניות. וכן הלאה)
יש תוכנות שיעבדו לאט, גם אם יהיה לך כרטיס מסך K2200 שעולה אלף דולר.
(לדוגמה רינדור תלת מימד. ואפילו Revolve באילוסטרייטור)

• הוסף לסימניות
ממליצה לפנות לניק פופקו. אני מרוצה מאד מהמחשב שהוא מכר לי (הוא עשה הכלאה של כל מיני דברים,
כך שזה לא מחשב שניתן לקנות סתם כך בחנות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה