מחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
כמה עולה ממוצע כזה דבר
המחשב שלי בן שבע קשיש ושבע ימים
עלה בזמנו 6000 (לדעתי יקר אבל לא אני שילמתי)
צפה בקובץ המצורף 277735
כיום המחשב שלי לא זז לפתוח פוטו שופ זה סיוט
אינדזיין או אילוס קורסות בכיף...
ועד שהתצוגה זזה לפעמים....
אך דא עקא התקציב שלי כרגע בסימן שאלה
וגם אם יהיה הוא יהיה מוגבל מאד
האם ניתן לשפר את הביצועים הקיימים במחיר סביר
ללא צורך בקניית מחשב חדש?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 37.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יש כמה דברים שלא רואים במפרט שבתמונה...
מאד משנה איזה כרטיס מסך יש במחשב. ועוד כמה דברים.

מה שניתן לעשות- להוסיף SSD אם אין עדיין.
להוסיף זיכרון ל-8GB (מאד משנה איזה DDR יש בזיכרון, והאם יש סלוטים פנויים).
כמו"כ, להתקין ווינדוס 64 סיביות (כנראה היה פעם במחשב רק 2GB ושדרגו ל-4GB, אני צודק?).
זה לא ממש זול, אבל את הSSD ניתן להעביר למחשב אחר. את הזיכרון, לא תמיד (תלוי במה שכתבתי קודם).

תוכלו להוריד את התוכנה הבאה, ולהעלות צילומסך:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/86124881/תוכנות/בדיקת מפרט מחשב/בדיקת מפרט גירסה חדשה.zip

אם תוכלו להעלות קובץ XML שלו עדיף (file>save as XML).

• הוסף לסימניות
תודה!
זה הקובץ
מיותר לציין שאין לי מושג מה עשו ושדרגו בעבר היה פעם אחת שאחרי חצי שנה הדיסק קשיח נעל את עצמו מסיבה לא ברורה כנראה וירוס אז החליפו לי אותו

קבצים מצורפים

• USER-PC.rar
    KB 15.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אתה יכול להכניס עד 4 זכרונות מסוג DDR2 (כל אחד עד 4 GB ס"ה אפשר להגיע ל 16 GB)
המעבד מעולה (אולי קצת גרוע מבחינת חימום וצריכת חשמל - צריך לוודא שיש לך קירור טוב)
תקנה ssd (אם אתה מנסה לחסוך - אפשר לקנות אחד פשוט בנפח 250 GB של קרושיאל או קינגסטון בכ 400 ש"ח)
אולי גם כדאי להחליף כרטיס מסך (השאלה מה אתה מתכווין "גרפיקה", עבודה בפוטושופ או עריכת סרטים?)

• הוסף לסימניות
תודה תודה
אשמח לשמוע עוד דעות
גרפיקה הכוונה פוטו שופ אילוס ואינדי ברידג' פחות או יותר
גרפיקה ועיצוב
עריכת סרטים ממש לא...

• הוסף לסימניות
בגדול כפי שאמרו קודמיי.
מצד הזיכרון יש כבר 2 יחי' של 2. תוכלו להחליף את כולם ליחי' של 4, או להוסיף עוד 2 של 4.
SSD מומלץ מאד. אני הייתי משקיע עוד כמה שקלים לקבל את הסוג הטוב יותר.
לגבי כרטיס מסך, לא הייתי מחליף כרגע. זה כבר יחכה למחשב החדש.
מערכת הפעלה כמובן להתקין עם כל הדרייברים כמו שצריך, ו-64 סיביות (במצב הנוכחי את כבר מפסידה כמעט 1GB זיכרון (מתוך 4 שיש לך), בגלל זה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
ושאלה בורה
למה מיועד הSSD?
ולמה מיועד הזכרון שאמרתם שאפשר להוסיף?
ו כן מה ממוצע "הנזק" בשקלים חדשים..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ה-SSD מיועד למהר את מערכת ההפעלה. הוא דיסק קשיח שעליו מתקינים את מערכת ההפעלה ואת התוכנות, ומהירות הקריאה והכתיבה בו וממנו הם בערך פי 3, הוא מבוסס רכיבים דיגיטליים, כך שאין בו דיסק שמסתובב, שמהירות הסיבוב שלו מוגבלת.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה את האשכול בגלל שנעזרתי מאד בדעות של כולם והן הוסיפו לי להחלטה הסופית מאד
ובעקבות המלצה חמה מחברה פניתי לניק מי שאמר שסידר לי כבר אתמול את המחשב
הוסיף לי 4 ג'יגה והעביר את המחשב ל64 סיביות וכמובן כרטיס SSD
והגיע עד אליי הביתה (לא גר בעירי) במחיר שווה במיוחד
ממליצה מאד!!!
שרות מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה