דרוש מידע מחשב לנובו S340

• הוסף לסימניות
במחשב רגיל כשהייתי משתמשת בתוכנת אקסל ורוצה להשתמש בנוסחת הVILUCAP, הייתי צריכה לבחור טבלה מגליון אחר ואז לוחצת על F4 כדי לקבע את הטבלה, אבל במחשב שיש לי עכשיו לנובו S340 על כל המקשי F יש כל מיני דברים אחרים כמו: להגביהה להנמיך או לעצור את המוזיקה, להגביהה או להנמיך את התאורה , לכבות את העכבר וכו.. וזה לא נותן לי לקבע את הטבלה.
למישהו יש מושג איך כן אפשר לקבע את הטבלה? או איך ניתן להשתמש אם כל הקיצורים של ה- F????????
למרות כל החידושים ושינויים שיש במחשב הזה????????????

• הוסף לסימניות
כן אני יודעת באמת לוקח ליקלוט את העניין אבל שיודעים לא מיסתבכים יותר את צריכה לילחוץ על הכפתור FN במיקלדת נימצא ליד הCTRLבצד שמאל למעטה ויחד איתו לילחוץ על איזה F שאת רוצה

• הוסף לסימניות
כן אני יודעת באמת לוקח ליקלוט את העניין אבל שיודעים לא מיסתבכים יותר את צריכה לילחוץ על הכפתור FN במיקלדת נימצא ליד הCTRLבצד שמאל למעטה ויחד איתו לילחוץ על איזה F שאת רוצה
וואוווה תודה רבה לך!!!!!!!!!!
עזרת לי מאוד!!!
זה ממש היה חסר לי ובעייתי בעבודה..

• הוסף לסימניות
יש תוכנה של לנובו שמאפשרת לקבוע האם בלחיצה על הF'ים יקרה הפונקציה שכתוב עליהם, או שיקרה ה-F הרצוי.
lenovo vantage אאלט

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מזה התוכנה SPOTIFY ?
סתומרת אני יודעת שזו תוכנה של מוזיקה, אבל למה השירים מתנתקים כל 10 שניות????

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מזה התוכנה SPOTIFY ?
סתומרת אני יודעת שזו תוכנה של מוזיקה, אבל למה השירים מתנתקים כל 10 שניות????
לדעתי עניין של חסימת אינטרנט.
התוכנה הזאת לא נתמכת בכולם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני באתרוג, לא כל כך עבד לי, אני לא זוכרת מה עשיתי כי היום כן עובד לי....
נטפרי אני לא יודעת, מניחה שלא.
קניתי מחשב חדש והטכנאי התקין לי את זה,
יש לי גם חסימה של אתרוג אולי תנסי לחשוב מה עשית?????
אני רוצה שזה יעבוד לי!!

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש והטכנאי התקין לי את זה,
יש לי גם חסימה של אתרוג אולי תנסי לחשוב מה עשית?????
אני רוצה שזה יעבוד לי!!
דבר ראשון תפתחי חשבון.
כנסי לתכנה עצמה ותפתחי משם.
אחר כך תשרגי למנוי פרימיום- חינם לחודש.
אני הכנסתי לשם מספר אשראי ותזמנתי לי שליחת הודעה במייל לאחר 29 יום כדי לבטל את המנוי.
אחר כך אמור לעבוד- לפחות אצלי...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תפתחי חשבון.
כנסי לתכנה עצמה ותפתחי משם.
אחר כך תשרגי למנוי פרימיום- חינם לחודש.
אני הכנסתי לשם מספר אשראי ותזמנתי לי שליחת הודעה במייל לאחר 29 יום כדי לבטל את המנוי.
אחר כך אמור לעבוד- לפחות אצלי...
אני חושבת שהוא פתח לי חשבון כי זה עשה לי אפשרות של יציאה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה