מחשב לעריכת וידאו ואפטר

• הוסף לסימניות
לפני כ-3 שנים קניתי מחשב לעריכת וידאו במחיר מטורף (9,500 ש"ח כולל מסך)
המחשב עבד מצוין עד עכשיו וענה על כל הדרישות לאחרונה התחלתי להשתמש בו בקצב יותר מואץ והוא מתחיל לגמגם איך אני יכולה לדעת מה המצב שלו האם הוא עדיין מתאים , מה הזכרון שלו והאם המעבד מספיק חזק?( לא שמרתי את התפריט שהטכנאי הביא לי)
תודה מראש לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
אני מתנצלת מראש על התשובה
אבל 9500 זה לא כ"כ מטורף למחשב עריכה...
ו-3 שנים זה הזמן של מחשב להתבלות ודאי, בדר"כ לא שווה לשדרג (אם קיים היום כזה דבר)
אלא לקנות משהו חדש- תחשבי את כל התוכנות החדשות שמותאמות רק למחשבים חדשים

בהצלחה בכל אופן בהכל!

• הוסף לסימניות
גם אם בהתחלה לא השתמשתי בו באופן מאסיבי?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה איך עריכת וידאו יכולה להיות מקצוע משתלם עם בערך כל שנתיים פלוס אני אמורה להוציא 10000 שקל על מחשב (לא כולל תיקונים באמצע )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;707209:
ועוד שאלה איך עריכת וידאו יכולה להיות מקצוע משתלם עם בערך כל שנתיים פלוס אני אמורה להוציא 10000 שקל על מחשב (לא כולל תיקונים באמצע )
כשאת עובדת חוקי אני חושב שההוצאה הזאת מוכרת ואת מקבלת על זה החזר
לא כל שנתיים אלא כל 3.
תיקונים למחשב? תשמרי עליו (רמז: לא כל און קי נכנס)

• הוסף לסימניות
אז דבר ראשון אם את באמת קונה אצל הבנ"א הנכון- לא אמורים להיות לך כמעט תיקונים
מחשב לא כל שנתיים אלא כל 3 שנים שזה אומר בערך משכורת וחצי (חודשי) מתוך 36 חודשים,
זה באמת הוצאה, אבל במשך השנים בסיעתא דשמיא כמובן אמורים להרויח יותר ויותר
אם את מתעסקת רק עם לקוחות פרטיים קטנים, אז את יכולה יותר להתפשר על מאיצים חזקים ומהירויות סגירה ולנסות להוזיל את המחיר, אבל חבל כי כך קשה להתקדם במקצוע.

• הוסף לסימניות
לפני חצי שנה קניתי מחשב מעולה !!!!
ב- 65000.

• הוסף לסימניות
השלוש אפסים נכונים או שזה טעות כי אם כן אני לא יודעת מה לעשות אם עצמי!

• הוסף לסימניות
בטח היא קנתה מפופקו ב6500
אגב זה מחיר באמת סביר למחשב עריכת וידאו
מסך כרגע את לא צריכה לקנות כך שזה לא יהיה 9XXX ש"ח

• הוסף לסימניות
כשעובדים חוקי צריכים לשלם גם לרואה חשבון ולמנהלת חשבונות אתה בטוח שזה יוצא משתלם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;707240:
כשעובדים חוקי צריכים לשלם גם לרואה חשבון ולמנהלת חשבונות אתה בטוח שזה יוצא משתלם?
את צריכה לשלם לרואת חשבון פעם בשנה בלבד, על הגשת דו"ח שנתי.
והוצאות חד פעמיות בתחילת העסק על פתיחת תיק, והצהרת הון וזהו.
זה משתלם בהחלט!
א. הרוגע שלך שווה את זה.
ב. מוסדות מכל סוג שהוא אוהבים לעבוד לבן, עם כאלו שיש להם קבלות.
ממליצה בחום!
וסתם עיצה- גם לא בפורום וגם לא מסתתרת תחת ניק, לעולם אל תגלי אם את עובדת שחור או לבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;707240:
משתלם במיוחד כשאת לא ממגדר זכר
אבל זה לא הנושא רק תחשבי על זה שלעולם לא תוכלי להיות מקצועית אם את לא מנפיקה קבלות, מה לעשות זה העולם ואלו האנשים ומי שאין לו קבלות נתפס כחאפר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונים (ולמעירים), בבקשה תענו לי שאלתי הראשונה: איך אני יכולה לדעת מה התפריט של המחשב שלי? וגם האם אני אמורה להחליף מחשב למרות שבהתחלה לא עבדתי איתו באופן מאסיבי?

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים
זה לא יספר לנו כמובן איזה כרטיס מסך שוכן בקרבו

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה קודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;707353:
תעלי תמונה קודם.

בקשתי מהטכנאי שלי שיגיד לי והנה:
להלן פירוט רכיבי המחשב:
מעבד Core2dau 2.8זכרון 3gb ram ddr2כרטיס מסך Gt9600 1 gb 256 bitלוח Gaep 43 gigabyte

אם תוכלו להתיחס לנתונים בבקשה!

• הוסף לסימניות
היום המחשבים יותר חזקים בכ-70 אחוז.
המחשב שלך אמור היה לעלות לא יותר מ-7000 גם בזמן שהיה הכי יקר.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה