מחשב לציור

• הוסף לסימניות
שעותיו של המחשב שלי ספורות, דיאגנוזה אכזרית מטכנאי חסר לב, נאלץ להפרד.
איזה מחשב כדאי לקנות?
כמה אמור לעלות?
היכן כדאי לקנות?
יש מצב לעבוד עם מחשב ניד?

• הוסף לסימניות
קודם כל אני לא מפסיק לצחוק מניתוח המצב (למרות שזה עצוב)

לא ממליץ לעבוד עם מחשב נייד לעבודה מאסיבית
רק מחשב נייח

• הוסף לסימניות
בכללי מחשב לציור לא אמור להיות יקר מידיי

• הוסף לסימניות
עבדתי כמה שנים טובות על נייד- זה אפשרי, אבל אם את לא צריכה את הניידות ברור שעדיף נייח, גם זול יותר וגם חזק יותר. ממש לא מזמן קניתי סוף סוף מחשב נייח וחזק ואני מרוצה ממנו מאוד.
אני לא יכולה לומר לך הרבה על המפרט כי אני לא מבינה בזה אבל תיארתי לספק מחשבים שאני סומכת עליו מה הצרכים שלי ועם איזה תוכנות אני עובדת ומה חשוב לי וכו' והוא הביא לי את המחשב.
הדבר שהכי השפיע על המהירות של המחשב הזה זה שהוא שם לי את כל התוכנות הכבדות כולל ווינדוס על כונן SSD, אני לא יודעת בדיוק מה זה אומר אבל כן יודעת שהכל נפתח לי ממש מהר וזה משמעותי מאוד בתהליך העבודה, במיוחד אם רוצים לדלג בין תוכנות.

• הוסף לסימניות
דניאלה, תודה על העניניות, אפשר לשאול כמה עלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה