מחשב לשימוש בסיסי

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לכך שהi3 עדיף אך עם זאת ה AMD לא כזה נורא ובהתחשב בעובדה שיש לו SSD שמאיץ את הפעילות ופחות מכביד.
אמנם יתכן ועדיף הi3 ופשוט לרכוש SSD בנפרד ולהחליף.
אגב אני יותר אוהב את חברת דל (הi3).

• הוסף לסימניות
ברור מאוד שהi3 עדיף א.כי זה דל ב. כי זה אינטל ותעשה השוואה הamd הספיציפי חלש לפחות ב15-20 אחוז בהשערה לא בדקתי... מקסימום ssd עולה 79 שח אולי משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
אתה צודק חלקית.
לגבי דל גם אני חושב שעדיף.
אבל לגבי ה AMD - אינטל ממש לא!
אמנם במעבד הספציפי הזה הוא חלש יותר (לא עד כדי כך) אבל בכללי כיום כבר AMD כמעט עוקפים את אינטל!
יש להם המון פריצות דרך ענקיות במעבדים החדשים ובפרט במזעור!

• הוסף לסימניות
אתה צודק חלקית.
לגבי דל גם אני חושב שעדיף.
אבל לגבי ה AMD - אינטל ממש לא!
אמנם במעבד הספציפי הזה הוא חלש יותר (לא עד כדי כך) אבל בכללי כיום כבר AMD כמעט עוקפים את אינטל!
יש להם המון פריצות דרך ענקיות במעבדים החדשים ובפרט במזעור!
זה שהם יודעים לייצר מכונות חזקות יותר לא הופך אותם לטובים ואמינים יותר ....

• הוסף לסימניות
כנראה שבעולם חושבים אחרת.
ונדמה לי שאם מיקרוסופט דל ואפילו אפל כבר מייצרים מחשבים חדשים עם המעבדים שלהם זה אומר משהו...
אגב לאפל אמינות זה מאד חשוב...

• הוסף לסימניות
זה נכון שיש הרבה יצרנים שמתשמשים במעבדי AMD אבל דווקא לא אלה שציינת

לאפל יש רק מעבדי אינטל במחשבים שלה, אמנם כרטיסי מסך היא משתמשת כעת רק בשל AMD אבל זה בגלל התמיכה של MACOS ב OPENCL שלא מוטמעת טוב בשבבים של NVIDIA והיא חשובה מאוד לאפל.

וגם מיקרוסופט נכון לעכשיו משתמשים רק במעבדי אינטל (ובמקרה בודד במעבד ARM שמיוצר בשבילם ב TSMC) אין להם שום דגם עם מעבד AMD.

לא שיש לי משהוא נגד מעבדי AMD אני אישית משתמש בהם הרבה ומאוד אוהב אותם , אבל למען הדיוק היה חשוב לי.

• הוסף לסימניות
אכן צודק לגבי אפל אני רק התכוונתי שהם כן מהדקים שיתוף פעולה עם AMD. (אגב שהם נתנו להם אומץ להתחיל בייצור עצמי של מעבדים כפי שפורסם)
אבל לגבי מיקרוסופט ב surface laptop 3 ב15 אינץ' הוא כן מגיע עם מעבד AMD.
בכל אופן אמנם זה קצת קשה לקבל את זה שיש מתחרה חזק לאינטל אך זו המציאות.

• הוסף לסימניות
AMD יש להם הרבה במה להתגאות במיוחד בדור השלישי החדש של Threadripper.
עשו שם פלאים.

• הוסף לסימניות
. (אגב שהם נתנו להם אומץ להתחיל בייצור עצמי של מעבדים כפי שפורסם)
לא הבנתי ,
הם מייצרים מעבדים תואמי 8088 מאז 1975 , מה האומץ כאן ?

לייצר בפועל הם כבר המון שנים לא מייצרים , אין להם FAB משלהם , הם בקבלני משנה כמו TSMS או GF (גם אינטל עושה את זה לפעמים...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זו הכתבה על אפל:
ומה זה קשור ל AMD ?

אפל לא הולכים להתחרות באינטל בייצור מעבדים , אם היו רוצים לעשות את זה היו עושים את לפני 20 שנה.

הם רוצים לאחד את macOS עם iOS , וזה בלתי אפשרי כל עוד המעבדים מבוססים X86, הם רוצים להעביר הכל ל ARM/RISC.
גם מיקרוסופט מנסים כבר כמה שנים , וזה לאט לאט יכנס , אבל כמובן שלאפל הרבה יותר קל לעשות את זה בגלל המערכת הסגורה שלהם .
הם עשו את זה כבר לפני כמה שנים כשעברו מ PowerPC ל X86.

• הוסף לסימניות
נכון, נכון לא התכוונתי שהם הולכים לפתוח בייצור המוני רק התכוונתי שפעם איש אפי' לא חשב להתחרות באינטל וכיום לאחר מה ש AMD עשו כבר חברות חושבות פעמיים על יצור עצמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה