התייעצות מחשב מרעיש

• הוסף לסימניות
המחשב שלי מרעיש בשעת העבודה.

מחקתי את כל הקבצים שאני לא צריכה ורוקנתי את סל המיחזור

האם אני צריכה להיות מוטרדת מזה שהוא מרעיש?

• הוסף לסימניות
יש מצב שהוא מלא אבק (במעבד)
יש לפתוח בעדינות - רק בנייח
בנייד מסובך יותר לנקות

• הוסף לסימניות
יש לי ALL IN ONE יש לך מושג איך מנקים?

• הוסף לסימניות
לפעמים סימן אזהרה על כונן תקול, אם יש לכם חומר חשוב נא לגבות חומר במהירות.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מה שמרעיש במחשב זה המאוורר(ים)
יש לפתוח, לנקות, ולחזק ברגים בעת הצורך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רלוונטי רק בדיסק רגיל לא בSSD
צודק, אני מדבר על סיפור אישי, מחשב באחריות שהתחיל להרעיש, החליפו לי מאוורר, ואחרי שבועיים כונן עם 2 טרה הלך עם כל החומר, ובמסגרת האחריות הם באים מחליפים כונן ולוקחים את התקול איתם, כך שלא כל פעם אחריות הוא דבר טוב.

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לכבות את המאוורר.
זה מה שטכנאי בא ועשה אצלי במחשב.
ואמר שאם זה יקרה שוב - הוא הראה לי איך לפתוח ולכבות את המאוורר.

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לכבות את המאוורר.
זה מה שטכנאי בא ועשה אצלי במחשב.
ואמר שאם זה יקרה שוב - הוא הראה לי איך לפתוח ולכבות את המאוורר.
לא תמיד כדאי לכבות את המאורר, הוא נמצא שם עם מטרה, הכונן מתחמם מאוד, (חוץ מSSD) ולכן המאורר מקרר את המקום,
בד"כ הרעש מגיע מהצטברות של אבק במאוורר,
ב ALL IN ONE זה מאוד מסובך לפתוח ולנקות,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה