מחשב מתכבה לבד לאחר התקנת עדכוני וינדוס

• הוסף לסימניות
המחשב הנייד שלי מחליט לקבל החלטות באופן עצמאי, ולאחר שהוא מציע לי ברוב טובו לעשות ריסטארט למחשב על מנת שהעידכונים יופעלו, אם אני דוחה את הצעתו באדיבות, כשמגיע הזמן - [לדוגמא דחיתי בשעה] הוא לפתע מכבה את עצמו לדעת - גם באמצע עבודה!
הוא השתגע?? יש למישהו משהו שירגיע אותו??

• הוסף לסימניות
דווקא נשמע שהוא מציית להוראות..אתם תזמנתם לו הפעלה מחדש לעוד שעה וזה מה שהוא עשה..בפעם הבאה תשימו לב יותר שלא יעשה הפעלה מתוזמנת בכלל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1457183:
דווקא נשמע שהוא מציית להוראות..אתם תזמנתם לו הפעלה מחדש לעוד שעה וזה מה שהוא עשה..בפעם הבאה תשימו לב יותר שלא יעשה הפעלה מתוזמנת בכלל!!!

לא. אני דחיתי אותו בשעה. יש לי גם מחשב נייח. שם כשאתה דוחה בשעה - הוא קופץ לאחר שעה ומציע לך לכבות לאחר 10 דקות. אח"כ נותן עוד תזכורת. לא מכבה עצמאית באמצע פעולה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבגלל הגדרות ו או גרסאות שונות של ה acpi - ניהול צריכת חשמל מתקדמת שבשני המחשבים שונה לכן כל אחד מתנהג בצורה שונה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה