מחשב נייד איזה לקנות?

• פותח הנושא קן
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב נייד, לצורך ביתי ולא מעבר עם תוכנות אופיס ותוכנות רגילות,
מעבד I5, זכרון נפח של 4 ג'יגה,
אני רוצה מחשב שיעבוד מהר
במחיר של סביבות האלפים שקל.

על איזה מחשב הייתם ממליצים (מניסיון)
ובאיזה חנות בבני ברק הייתם ממליצים לקנות מחשב
תושה על כל פיסת מידע

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב נייד, לצורך ביתי ולא מעבר עם תוכנות אופיס ותוכנות רגילות,
מעבד I5, זכרון נפח של 4 ג'יגה,
אני רוצה מחשב שיעבוד מהר
במחיר של סביבות האלפים שקל.

על איזה מחשב הייתם ממליצים (מניסיון)
ובאיזה חנות בבני ברק הייתם ממליצים לקנות מחשב
תושה על כל פיסת מידע
ניתן לפנות אליי למייל בחתימתי, לקבלת הצעה מתאימה, ולקבל מחשב מוכן לעבודה.

• הוסף לסימניות
יש לך ב KSP החנות הכי זולה ומומלצת לטעמי
באמת חנות זולה ומקצוענית, אבל קניתי מהם כמה מחשבים כמעט בכולם היה תקלות, בדר"כ החליפו לי בקלות אבל לא שווה את הכאב ראש (מחשב אחד שקניתי שלוש פעמים החלפתי אותו עד שהתייאשתי) אחרי זה הרצתי חיפוש ברשת וראיתי שהרבה מתלוננים על הדבר הספציפי הזה של מוצרים תקולים.
נ.ב. אין מה להגיב ש"לי זה לא קרה" כי אני מתאר לעצמי שרוב הפעמים זה לא ככה אבל לא שווה את הפעמים שכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה