מחשב נייד במחיר הזה - זו עסקה משתלמת?

• הוסף לסימניות
הבת שלי מעוניינת במחשב נייד יד שניה.
ראיתי שחברת ויפרו VPRO מציעה כאן מחשב נייד של דל במחיר שנראה אטרקטיבי

המפרט
מחשב נייד דל 6430 Dell Latitude דיסק SSD 128GB, מעבד i5, זיכרון 8GB מסך "14.1 , Win7 , אחריות 3 שנים

א. מישהו מכיר חברת ויפרו? הם לא עונים בטלפון, התא הקולי מלא, אין אפשרות גם להמתין, ואני חוששת מה יהיה כשאצטרך שירות...
ב. האם המחשב הזה משתלם? חדש כזה עולה בסביבות 6.000 ש"ח.

תודה

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין מה לומר בעניין?

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
זה מחשב משומש מ 2012
תעשי את החשבון לבד
לא ממש מציאה

הסוללה קרוב לודאי במצב על הפנים, במחיר כזה את כבר יכולה למצוא דברים טובים בהרבה
הוא ישן מדאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2507509:
זה מחשב משומש מ 2012
תעשי את החשבון לבד
לא ממש מציאה

הוא ישן מדאי

יש לך עוד מישהו שנותן שלש שנים אחריות?
במחשב נייד אני מבין שזה נושא קריטי. אני קניתי פעם מחשב חדש והוזקקתי לאחר שבועיים לשלוח לתיקון להחלפת מסך בגלל פיקסלים שנשרפו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2507519:
יש לך עוד מישהו שנותן שלש שנים אחריות?
במחשב נייד אני מבין שזה נושא קריטי. אני קניתי פעם מחשב חדש והוזקקתי לאחר שבועיים לשלוח לתיקון להחלפת מסך בגלל פיקסלים שנשרפו.

שימי לב שנותן האחריות זה מעבדה פרטית שלא קשורה ליצרן כך שזה פחות עדיף בהרבה

מחשבים של דל בדר"כ באים עם 3 שנים מטעם דל!!!

שאר מחשבים בדר"כ שנה עם אפשרות להרחבה

אז שיהיה בהצלחה/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2507532:
שימי לב שנותן האחריות זה מעבדה פרטית שלא קשורה ליצרן כך שזה פחות עדיף בהרבה

מחשבים של דל בדר"כ באים עם 3 שנים מטעם דל!!!

שאר מחשבים בדר"כ שנה עם אפשרות להרחבה

אז שיהיה בהצלחה/

אתה צודק בנוגע למחשב חדש, שאכן בא עם 3 שנים אחריות מטעם דל, המחשב הזה יד שניה וכבר עברו לו שלש שנות האחריות מטעם היצרן. אתה מכיר יד שניה עם אחריות היצרן?? במצב כזה תמיד האחריות היא מטעם החברה שמוכרת את הסטוק.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
חברת ויפרו היא ככל הנראה עוד חנות מתוך מליון בזאפ. כלומר ייתכן וכל החנות זה כולה בחור אחד ישר כמו סולם ישר.
לגבי מחשב. מה הצרכים של הבת???
אפשר להשיג במחיר הזה מחשב חדש מהניילונים, בזאפ.

• הוסף לסימניות
מחשב מחודש עם מפרט בינוני מינוס.., להתרחק.. מתכון לצרות.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה במחשב מחודש?
אני מתכננת עכשיו לקנות מחשב יד שניה נייד לביצועים גרפיים. אצל טכנאי אמין.
זה לא מומלץ?

• הוסף לסימניות
לא עולה 6000 ש"ח

מה פתאום, תפתחי את החנות של אייבורי ותמצאי את זה אולי ב2500, חדש. עם ווינדוס 10.
שלי בדיוק מחשב כזה יותר גדול 15.6 אינצ'. עלה לי 2500 (מחודש) לפני שנה דרך וואלה שופס, והוספתי לו SSD בגודל הזה בעוד 500 ש"ח כולל התקנת תוכנות ווינ' 10.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2507509:
זה מחשב משומש מ 2012
תעשי את החשבון לבד
לא ממש מציאה

הוא ישן מדאי

מעניין אותי איך אתה יודע כמה שנים זה?
אגב, בעבר כתבת שאם הולכים על יד שניה, אז רק הסדרות האלו העסקיות,

נכתב ע"י prince;2507897:
מחשב מחודש עם מפרט בינוני מינוס.., להתרחק.. מתכון לצרות.
למה? זה נראה מפרט חזק מאוד,
אין לו בעיה מצד מפרט, רק מצד שזה ישן כמו שbris כתב,

נכתב ע"י רבקה גולדברג;2507924:
מה פתאום, תפתחי את החנות של אייבורי ותמצאי את זה אולי ב2500, חדש. עם ווינדוס 10.
שלי בדיוק מחשב כזה יותר גדול 15.6 אינצ'. עלה לי 2500 (מחודש) לפני שנה דרך וואלה שופס, והוספתי לו SSD בגודל הזה בעוד 500 ש"ח כולל התקנת תוכנות ווינ' 10.
בהצלחה!!

ממש לא נכון! חיפשתי עכשיו ואיבורי בכלל לא מוכרים את זה, זה סידרה עסקית Latitude
והמחירים של חדש זה 5000 ומעלה! מה שאת קנית זה דל פשוט כנראה

• הוסף לסימניות
מחשב (כל ציוד בעיקרון , במיוחד כזה שמכיל גם אלמנטים מכניים , כמו צירים של מחשב נייד) מתוכנן לזמן מסויים (MTBF - בשפה ההנדסית, הזמן -בשעות - עד לכשל).

בדכ במחשבים טובים (עסקיים) זה באיזור ה 4-5 שנים.

המחשב הזה יצא לשוק באיזור ספט 2012 (שניה בגוגל, ואפשר לנחש גם לפי המעבד) , לכן קרוב לודאי שהוא עשה כבר את ה4 שנים , ויש לו כשנה-שנתיים של שימוש סביר.

הסוללה , כנראה כבר שחוקה לגמרי.
הספק הוא חנות בפת , אז לא הייתי ככ מתרגש מהאחריות.

• הוסף לסימניות
אם אתה מחשב מחשב עסקי מחודש, נסה לחפש משהוא בסגנון של E6440 בדל לכל הפחות , או E5450 ומעלה .
הם באיזור השנה עד שנה וחצי , והם יתנו לך עוד 3-4 שנים של שימוש טוב.
הם גם שוקלים חצי מהדלים הישנים והסוללה שלהם מחזיקה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה גולדברג;2507924:
בהצלחה!!

ניתן לערוך השוואה רק בין דגמים זהים. במחשבים ניידים יש אלפי דגמים, ומחירים שנעים בין 1300 ש"ח לחדש ועד השמים הם הגבול.
אז להגיד קניתי ב-2500 חדש, זה כמו להגיד כמה עולה מכונית?
מדובר כאן בדגם מקצועי, לא צעצועים מאייבורי.
בזאפ הם באזור 6.000 ש"ח חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2508585:
בזאפ הם באזור 6.000 ש"ח חדשים.

השבוע הייתי ב"יש" והם מכרו מעדני YOLO עם תוקף קצר ב 1שח במקום 4.5 .....

מקווה שהאנלוגיה ברורה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2508553:
מחשב (כל ציוד בעיקרון , במיוחד כזה שמכיל גם אלמנטים מכניים , כמו צירים של מחשב נייד) מתוכנן לזמן מסויים (MTBF - בשפה ההנדסית, הזמן -בשעות - עד לכשל).

בדכ במחשבים טובים (עסקיים) זה באיזור ה 4-5 שנים.

המחשב הזה יצא לשוק באיזור ספט 2012 (שניה בגוגל, ואפשר לנחש גם לפי המעבד) , לכן קרוב לודאי שהוא עשה כבר את ה4 שנים , ויש לו כשנה-שנתיים של שימוש סביר.

הסוללה , כנראה כבר שחוקה לגמרי.
הספק הוא חנות בפת , אז לא הייתי ככ מתרגש מהאחריות.

כעיקרון, אתה ממליץ לעיתים על מחשב מחודש, או שזה בדרך כלל לא שווה את המחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2508576:
לא כ"כ ברור לי אשמח אם תחדד לי את הנושא,
שאתה מדבר על בלאי (MTBF) האם מדובר גם על מוצר ששוכב במחסנים, או רק מוצר שהיה בשימוש?

-PRO/pi7MXDellLatitudeE7440[/url]

בעיקרון אין כמעט כזאת מציאות של מחשב שסתם שכב במחסנים, זה בדכ שורות שאנשי מכירות חלקלקים מנסים למכור לך.
במידה וכן , הסוללה בדכ לא תהיה טובה בכלל , אבל המחשב יהיה כמעט כמו חדש, חוץ מהנקודה שהוא לא מודרני (פחות בביצועים , יותר בכיוון של משקל וסוללה).

אני למשל הבאתי כעת מחול סטוק גדול של THINKPAD X230 חדשים לגמרי שבאמת שכבו במחסן, ובאמת את הסוללות ביקשתי שיזרקו בחול כי הם ממילא לא היו שוות כלום.

אבל זה מקרה נדיר , ויש לזה בדכ סיבות טובות.
למשל, מקובל בחול שחברות/ארגונים גדולים מזמינים ישר מהיצרן מחשבים בכמויות עם ה IMAGE שלהם מוכן , שזה אומר התקנה מיוחדת שמתאימה לסביבה של החברה ששלחו ליצרן שישים ישר על המחשבים.
במידה והזמנה כזאת מתבטלת משתנה, אא למכור את המחשבים כי המידע שיש בהתקנה בדכ מסווג ברמה עסקית, צריך להוציא את הדיסקים מהמחשבים או לדרוס אותם, וזה הרבה השקעה שיכולה לגרום למוצר לשבת כמה שנים על המדף עד שמחליטים מי מטפל בו.
אבל כאמור , זה די נדיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2508576:

מחשב מצויין ,בן שנתיים - שנתיים וחצי , אבל המחיר מאוד גבוה - יחסית.
אפשר לקבל בכמה מאות שקלים פחות .

מאוד חשוד שלא רשמו כלום במכירה מה המצב שלו , חדש/מוחדש/מוחדש או כל שם וחניכה דאית להו ....

אם הוא במצב מעולה שווה , רק קצת יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה