מחשב נייד -דחוף

• הוסף לסימניות
שלום!
אני לומדת הנדסת אלקטרוניקה ומדעי המחשב (תכנות)
אני רוצה לקנות מחשב נייד עד סביבות ה- 3,000 ש"ח
אשמח אם תוכלו ליעץ לי על דגם מסוים או לפחות על מעבד
מה שאמרו לי שעדיף שיהיה בקריטריונים הם:
מעבד – מינימום i5
זיכרון ram - מינימום 4 גיגה
זיכרון - 500 GB
עדיף מחשב בסביבות 2 ק"ג ולא יותר מ-2.4 (כולל סוללה)
סוללה – מינימום 6 תאים
והוסיפו לי:
שבדגם המעבד לא יהיה U בסוף, ומהירות העיבוד 2.4Ghz
בתודה מראש ותזכה למצוות.

ואם אפשר חוות דעת על המחשב הזה או יש לכם משהו אחר להציע.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12145
תודה.

• הוסף לסימניות
צריך באמת לשקול טוב מה הצרכים שלך ואם הם מסתכמים בזה שזה לצורך לימודים נטו..כי אם כך למה את צריכה כרטיס גרפי מתקדם כמו המחשב שרצית חוות דעת עליו?..משלמים על התענוג הזה כסף אלא אם כן את רוצה קצת לשחק 3D או עיבודים גרפיים אחרים..עוד נקודה שיעצו לך זה המעבד מדגם m ולא u ולי נראה דווקא שדגם u מתאים יותר כיון שהוא יותר חסכוני בחשמל אפילו שהביצועים קצת קצת פחות לצרכים שלך זה די והותר והרווחת חיי סוללה משופרים לפעמים קריטי בעבודה עם סוללה..לדעתי יותר כדאי להשקיע בכונן ssd שנותן ביצועים המורגשים הרבה יותר ממעבד כזה או אחר לעבודה פשוטה במחשב ולפי הנראה זה מה שאת צריכה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1434998:
צריך באמת לשקול טוב מה הצרכים שלך ואם הם מסתכמים בזה שזה לצורך לימודים נטו..כי אם כך למה את צריכה כרטיס גרפי מתקדם כמו המחשב שרצית חוות דעת עליו?..משלמים על התענוג הזה כסף אלא אם כן את רוצה קצת לשחק 3D או עיבודים גרפיים אחרים..עוד נקודה שיעצו לך זה המעבד מדגם m ולא u ולי נראה דווקא שדגם u מתאים יותר כיון שהוא יותר חסכוני בחשמל אפילו שהביצועים קצת קצת פחות לצרכים שלך זה די והותר והרווחת חיי סוללה משופרים לפעמים קריטי בעבודה עם סוללה..לדעתי יותר כדאי להשקיע בכונן ssd שנותן ביצועים המורגשים הרבה יותר ממעבד כזה או אחר לעבודה פשוטה במחשב ולפי הנראה זה מה שאת צריכה..

אני לא כ"כ מבינה במחשבים עדיין, פשוט אני צריכה מחשב מהיר וחזק כי התוכנות שלי כבדות
ולגבי הssd במה זה מתבטא בפועל פשוט לא מצאתי מחשב שתואם +ssd

• הוסף לסימניות
בגדול הפרטים הנמצאים בקישור הנ"ל הם מצויינים. אלא אם רוצים מחירים יותר זולים שאז את זה כן יש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;1435032:
אני לא כ"כ מבינה במחשבים עדיין, פשוט אני צריכה מחשב מהיר וחזק כי התוכנות שלי כבדות
ולגבי הssd במה זה מתבטא בפועל פשוט לא מצאתי מחשב שתואם +ssd

ssd הוא התקן אחסון כמו ההארד דיסק רק שהוא בטכנולוגיה חדשה המבוסס על צי'פים נייחים (flash) ומהירים הרבה יותר ממהארד דיסק המצוי שעובד עם מחט וצלחת מסתובבת שאגב הסטנדרט בנייד הוא 5400 rpm כלומר סיבובים של הצלחת לדקה שזה עלוב למדי לעומת ה ssd, זמן טעינה של מערכת הפעלה יכול להיות קרוב לחצי מהזמן בכונני ssd וכמובן קובץ ההחלפה (pagefile) של המערכת מהיר בהתאם, כמובן שכל התוכנות הרצתם והתקנתם הרבה יותר מהירים בצורה הנרגשת מאד, עוד פרט חשוב צריכת חשמל נמוכה בהרבה מכונן רגיל - פרט חשוב לנייד.
בקיצור אם אפשר לוותר על כרטיס גרפי חזק (שדרך אגב גם המובנה של אינטל סדרה 4000hd לא רע בכלל) ולהתפשר על i5u ולא i5m ולשים כונן ssd נראה לי הרבה יותר אפקטיבי פשוט יתרון המורגש בכל משימה כמעט..איך אומרים כנלענ"ד.

• הוסף לסימניות
שחכתי לציין שאפשר לבקש בתוספת מחיר כמובן בקניה להחליף ל ssd ובמחשבים בלי מערכת הפעלה (free dos) זה הרבה יותר קל, שווה את המאמץ לחפש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;1434942:
שלום!
אני לומדת הנדסת אלקטרוניקה ומדעי המחשב (תכנות)
אני רוצה לקנות מחשב נייד עד סביבות ה- 3,000 ש"ח
אשמח אם תוכלו ליעץ לי על דגם מסוים או לפחות על מעבד
מה שאמרו לי שעדיף שיהיה בקריטריונים הם:
מעבד – מינימום i5
זיכרון ram - מינימום 4 גיגה
זיכרון - 500 GB
עדיף מחשב בסביבות 2 ק"ג ולא יותר מ-2.4 (כולל סוללה)
סוללה – מינימום 6 תאים
והוסיפו לי:
שבדגם המעבד לא יהיה U בסוף, ומהירות העיבוד 2.4Ghz
בתודה מראש ותזכה למצוות.

ואם אפשר חוות דעת על המחשב הזה או יש לכם משהו אחר להציע.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12145
תודה.

לדעתי תוכלי להשיג בפחות לתחום המקצוע שלך.
מומלץ להתייעץ עם פרסומון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה