מחשב נייד החזק ביותר בעולם למכירה

• הוסף לסימניות
אני עוקב אחרי האשכול מתחילתו.
מאד נהניתי מתגובתו העניינית של פותח האשכול. שאפו. (חיכיתי מאד לראות מה תהיה התגובה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2514286:
אני עוקב אחרי האשכול מתחילתו.
מאד נהניתי מתגובתו העניינית של פותח האשכול. שאפו. (חיכיתי מאד לראות מה תהיה התגובה).

תכל'ס שאפו!

האמת שבמחשבה נוספת אני מרגיש צורך להתנצל, כנראה שהיד קלה מידי על המקלדת, לא נכנסתי באמת להבין באיזה מחשב מדובר וסליחה על כך.

בפועל, מי שרוצה לקנות יתייעץ עם מומחה ברצינות, פרסומון (המלך!) עם יד על הדופק כמו שכבר ראינו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;2514391:
תכל'ס שאפו!

האמת שבמחשבה נוספת אני מרגיש צורך להתנצל, כנראה שהיד קלה מידי על המקלדת, לא נכנסתי באמת להבין באיזה מחשב מדובר וסליחה על כך.

בפועל, מי שרוצה לקנות יתייעץ עם מומחה ברצינות, פרסומון (המלך!) עם יד על הדופק כמו שכבר ראינו...

תסלחו לי גם ,אבל גם אני טעיתי בדבר אחד.
הצג הוא באיכות FHD ‏(1920x1080) בגודל 15.6 אינץ' עם תאורת LED אחורית ומבטל בוהק (סולם צבעים 45%)

יחד עם זאת שכחתי לציין דבר חשוב:

מלבד כרטיס הגרפי החיצוני,
יש יחידת עיבוד גרפית -GPUׁׂׂׂ - INTEL HD 530 חזק ביותרׁ -בתוך המעבד החזק I7 מסדרת SKYLAKEׁׁׁ

חוץ מזה הכל כפי שכתבתי. המחשב ממש חדש(עבד אולי חודשיים -שלושה ובאחריות מורחבת של DELL ל-3 שנים אף לנזקים כמו שפיכת נוזלים. אני מוריד את המחיר ל 11000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;2514447:
תסלחו לי גם ,אבל גם אני טעיתי בדבר אחד.
הצג הוא באיכות FHD ‏(1920x1080) בגודל 15.6 אינץ' עם תאורת LED אחורית ומבטל בוהק (סולם צבעים 45%)

יחד עם זאת שכחתי לציין דבר חשוב:

מלבד כרטיס הגרפי החיצוני,
יש יחידת עיבוד גרפית -GPUׁׂׂׂ - INTEL HD 530 חזק ביותרׁ -בתוך המעבד החזק I7 מסדרת SKYLAKEׁׁׁ

חוץ מזה הכל כפי שכתבתי. המחשב ממש חדש(עבד אולי חודשיים -שלושה ובאחריות מורחבת של DELL ל-3 שנים אף לנזקים כמו שפיכת נוזלים. אני מוריד את המחיר ל 11000

הכרטיס מסך הזה זה לא סיבה להתגאות בו

הוא נהיה גמד לעמות האנוידה שיש לך בפנים

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מחיר יורד ל9999 . מחיר מציאה . עלה רק לפני כמה חודשים 17,000 ש"ח!!! ניתן לראות חשבונית
עם אחריות VIP(כולל נזקי שפיכת נוזלים עד הבית. תחנת העבודה הכי חזקה בעולם לפי DELL

נכתב ע"י mhhhdm;2510846:
מחשב נייד החזק ביותר בעולם -Dell precision 7510 - בגודל 15 אינץ' עם מעבד I7-6820HQ וצג באיכות 4K.עם שדרוגים:הרחבת זיכרון ram 64 gb!.הרחבת דיסק קשיח 1 Tera SSD

ניתן לקרוא באתר DELLפה :

כמו כן ניתן לראות כאן באתר ZAP את העלות(לשים לב שזה לפני השדרוגים שיש במחשב זה)

המחשב נקנה לפני מספר חודשיים ועבד ממש מעט ועדיין באחריות מלאה VIP ׂ
ל-3 שנים ! .נמכר עקב פשיטת רגל. מחשב לגיימרים או לגרפיקאים כבדים במיוחד.מחיר הזדמנותי ביותר ! -לרציניים בלבד -בפרטי.ניתן לראות חשבונית שעלה 17,000ש"ח

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
מה זה המחשב הזה?
היחידים שצריכים כזה זה אנשים שמשחקים במשחקי מחשב כבדים...
ו... איזה כרטיס מסך יש במחשב הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדוד סם;n4884611:
מה זה המחשב הזה?
היחידים שצריכים כזה זה אנשים שמשחקים במשחקי מחשב כבדים...
ו... איזה כרטיס מסך יש במחשב הזה?

המחשב הזה נועד לעבודות של הנדסה (תיבם וכדו) וגם באופן כללי למי שצריך תחנת עבודה ניידת.
ה QUADRO לא נועדו למשחקים , הם נועדו ליישומי תלת מימד והדמיה בעיקר ב OPENGL.
במקרים מסויימים (די נדירים בסהכ , אבל נפוצים למי שמתעסק בתחום) ה QUADRO יוכלו לתת תוצאות נקודה צפה פי 4 ויותר מהמקביל שלו ב GEFORCE.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;n4884984:
המחשב הזה נועד לעבודות של הנדסה (תיבם וכדו) וגם באופן כללי למי שצריך תחנת עבודה ניידת.
ה QUADRO לא נועדו למשחקים , הם נועדו ליישומי תלת מימד והדמיה בעיקר ב OPENGL.
במקרים מסויימים (די נדירים בסהכ , אבל נפוצים למי שמתעסק בתחום) ה QUADRO יוכלו לתת תוצאות נקודה צפה פי 4 ויותר מהמקביל שלו ב GEFORCE.

וה 4k בשביל מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדוד סם;n4884996:
וה 4k בשביל מה?

הוא לא עם K4, זו טעות של פותח האשכול כמו שהוא תיקן בעצמו באחת ההודעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה