נכתב ע"י פרסומון;2514286:אני עוקב אחרי האשכול מתחילתו.
מאד נהניתי מתגובתו העניינית של פותח האשכול. שאפו. (חיכיתי מאד לראות מה תהיה התגובה).
נכתב ע"י Yisrael;2514391:תכל'ס שאפו!
האמת שבמחשבה נוספת אני מרגיש צורך להתנצל, כנראה שהיד קלה מידי על המקלדת, לא נכנסתי באמת להבין באיזה מחשב מדובר וסליחה על כך.
בפועל, מי שרוצה לקנות יתייעץ עם מומחה ברצינות, פרסומון (המלך!) עם יד על הדופק כמו שכבר ראינו...
נכתב ע"י mhhhdm;2514447:תסלחו לי גם ,אבל גם אני טעיתי בדבר אחד.
הצג הוא באיכות FHD (1920x1080) בגודל 15.6 אינץ' עם תאורת LED אחורית ומבטל בוהק (סולם צבעים 45%)
יחד עם זאת שכחתי לציין דבר חשוב:
מלבד כרטיס הגרפי החיצוני,
יש יחידת עיבוד גרפית -GPUׁׂׂׂ - INTEL HD 530 חזק ביותרׁ -בתוך המעבד החזק I7 מסדרת SKYLAKEׁׁׁ
חוץ מזה הכל כפי שכתבתי. המחשב ממש חדש(עבד אולי חודשיים -שלושה ובאחריות מורחבת של DELL ל-3 שנים אף לנזקים כמו שפיכת נוזלים. אני מוריד את המחיר ל 11000
נכתב ע"י mhhhdm;2510846:מחשב נייד החזק ביותר בעולם -Dell precision 7510 - בגודל 15 אינץ' עם מעבד I7-6820HQ וצג באיכות 4K.עם שדרוגים:הרחבת זיכרון ram 64 gb!.הרחבת דיסק קשיח 1 Tera SSD
ניתן לקרוא באתר DELLפה :
כמו כן ניתן לראות כאן באתר ZAP את העלות(לשים לב שזה לפני השדרוגים שיש במחשב זה)
המחשב נקנה לפני מספר חודשיים ועבד ממש מעט ועדיין באחריות מלאה VIP ׂ
ל-3 שנים ! .נמכר עקב פשיטת רגל. מחשב לגיימרים או לגרפיקאים כבדים במיוחד.מחיר הזדמנותי ביותר ! -לרציניים בלבד -בפרטי.ניתן לראות חשבונית שעלה 17,000ש"ח
נכתב ע"י הדוד סם;n4884611:מה זה המחשב הזה?
היחידים שצריכים כזה זה אנשים שמשחקים במשחקי מחשב כבדים...
ו... איזה כרטיס מסך יש במחשב הזה?
נכתב ע"י bris;n4884984:המחשב הזה נועד לעבודות של הנדסה (תיבם וכדו) וגם באופן כללי למי שצריך תחנת עבודה ניידת.
ה QUADRO לא נועדו למשחקים , הם נועדו ליישומי תלת מימד והדמיה בעיקר ב OPENGL.
במקרים מסויימים (די נדירים בסהכ , אבל נפוצים למי שמתעסק בתחום) ה QUADRO יוכלו לתת תוצאות נקודה צפה פי 4 ויותר מהמקביל שלו ב GEFORCE.
נכתב ע"י הדוד סם;n4884996:וה 4k בשביל מה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים