מחשב נייד "חדש" ב1000 ש"ח קיים?

• הוסף לסימניות
גודל מסך רגיל (15 בערך)

הכי חשוב לא פחות מ 2 GB RAM

חריגה של לא יותר מ100 ש"ח

הקיצער: מחשב נוח לכתיבה, אולי קצת וידאו, ועוד כמה תוכנות סטנדרטיות

מישהו מכיר\ראה\יודע
יעזור לי מאוד

(אני רוצה דווקא חדש, א. בגלל מערכת ההפעלה, ב.המשקל , ג. הישנים בדרך כלל מתחיל די מהר להמאס להם מהחיים, וכך שלמרות שממשיכים לעבוד מעולה אבל כל פעם אתה שומע 'גניחות' זיקנה מכיוון אחר במחשב)

• הוסף לסימניות
אין לך הרבה סיכויים 1000 ש"ח-חדש,
בשביל כתיבה ווידיאו, שווה ישן.

• הוסף לסימניות
ראשית, בשביל כתיבה ווידאו ועוד כמה תוכנות סטנדרטיות, אין שום צורך ב- לא פחות מ-2gb ram.
שנית, כזה מחשב, בכזה מחיר, אין! וגם לא מחודש.
אא"כ הוא נקנה בחו"ל, שאז יש מצב.

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו שרוצה למכור ב-1600 ש"ח מחשב של LENOVO
שמור מאוד כמעט חדש.
(אין לי קשר למוצר, יש לי טלפון של המוכר, יהודי שגר בשכונתי)
פרטים במייל

• הוסף לסימניות
במחיר של 1600, אני חושב שלפרסומון יש מחשבים חדשים מהאריזה.. והרבה הרבה יותר טובים מהדרישות של פותח האשכול..
אבל כמובן, לא ב1000.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה קופונים בוואלה שופס או גרופון וכו אבל מחשבים מחודשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה